Izbrano za Manitoba,za koito pitat !!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Jeny написа:.nishto ne mi prechi da probvam, a ako stane shte si spestia dosta vreme... a i poneje ne im gi davam parite predvaritelno kato pri federalnite, syvsem puk nishto ne me spira.
Така е :D Би ли била така добра, когато ти отговорят на документите да съобщиш тука или ми драсни едно майлче :mrgreen: ОК. :wink: Обещаваш нали? :D :D

Ще е много интересно да се разбере.
Аватар
No667

Manitoba

Мнение от No667 »

Nie sme edna grupa novi doshli v manitoba,no po starite pravila,posle stan anpliv,smeni se zakona i poneje sa malko sertifikatite slojiha tezi iziskvania.
Drugia variant e da si student tuka i na mesto da se deistva.
Po Federalna Programa sashto moje da posochish Manitoba,kakto i koiato si provincia iskash,stiga da go motivirash dobre i ste ti e mnogo po-barza procedurata
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Jeny

Мнение от Jeny »

No667, ti taka i ne mi otgovori, dali mislish, che imam shans, ako kandidam za Manitoba i pisha samo, che tam ima bg community i kolko mnogo iskam tochno tam da otida etc, bez da otgovariam na niakoe ot drygite uslovia. V smisal imam tochkite, no po onezi 3 iziskvania obshto vzeto nishto ne moga da im pokaja.
Petinka

Мнение от Petinka »

Zdravejte!

Dosega ne sum pisala vuv foruma, no tuj kato moga da buda polezna reshih da napisha.
Nie sme semeistvo jiveeshti v Polsha i uchastvahme po programata za Manitoba. Na 21,12,2003 izpratihme nashite dokumenti i na 13,01,2004 poluchihme otkaz, poradi lipsa na edno ot trite iziskvashti se uslovia.
Nezavisimo che subirahme tochkite, nezavisimo ot pismoto koeto izpratihme i korespondenciata s Kanadski firmi.
Vse pak nadejdata krepi choveka i vseki ima pravo da opita, no za da ima polojitelen rezultat veche sum sigurna, che triabva da otgovariash na edno ot trite iziskvania.
Pozdravi
Jeny

Мнение от Jeny »

Blagodaria ti za otgovora Petinka:)) Tova beshe vajno info, ne samo za mene predpolagam. Znaesh li, sled kolko vreme ako sa ti otkazali po niakoia ot procedurite mojesh da kandidatstvash za drygite, ili niama znachenie? No izliza che taka, kakto stoiat sega neshtata s Manitoba e pochti nevuzmojno da te odobriat... Koi shte ti predloji rabota tam bez da e sigyrno dori, dali immigracionnite shte te ogdobriat v posledstvie ili puk kolko xora imat rodnini tam, da ne govorim puk za takiva, koito sa uchili tam:)) Izobshto, smaxnata rabota:) I vse pak, to ot tochno tozi opit nishto strashno ne moje da se sluchi, taka che shte vzema da probvam i shte napisha tuka i az na vsichki posle ima li smisal ili ne:)

aa i btw Wroclaw e mnogo iak:))
Petinka

Мнение от Petinka »

Jeny, radvam se che vse pak sum bila polezna. Pri tova polojenie niamame pravo da uchastvame po programata za Manitoba tochno edna godina. Moje da uchastvame obache navsiakude drugade bez problem.Taka che naistina ot tozi opit glava ne boli. Nie sushto imahme niakakvi nadejdi, izpratihme okolo polovin kilogram dokumenti, otgovariahme na vsichki drugi iziskvania, no tova ne e dostatuchno.
Shte se radvam ako ti imash poveche kusmet i uspeesh.Jelaia ti go ot surce.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Jeny написа:.....iak:))
Какво става да не размисли вече. Кога ще пускаш за Манитоба? Що не пробаш (и) за Куебек? :)
Jeny

Мнение от Jeny »

yaiuat, nesym se otkazala:)) a za quebec ne iskam, tam samo na sustezanie ot F1 bix otishla:)
Jeny

Мнение от Jeny »

Vse oshte ne moga da im ia razbera logikata na Manitobcite:)) Kato iskat immigranti, kato ia imat tazi tochkova sistema, za da te oceniat uj, za kakvo im e da imash rodnini tam, tolkova li sa privyrzani kum rodninite si, che da si misliat che vsichki sa. Ne mi e iasno kak ochakvat da im predstavia oferta za rabota pri polojenie, che kato kandidatstvam po programata, triabva da sum izvun stranata, a i koi shte mi predloji rabota bez da e sigyren che izobshto shte otida posle...A za tova kolko puk ot nas sa uchili v Manitoba suvsem niama smisal da govorim...
Na primer NZ gi razbiram, tam za da te vzemat triabva da imash rabota, tova ok, ama ne te karat da ilizash ot stranata za da kandidatstvash etc.
Ne razbiram i za tova s rodninite, che ako imam rodnini shte mi pomognat finansovo li. Ne e li po-dobre da im pokaja, che az si imam dostatuchno parichki i ne e nujno da visia na vrata na niakoi. Izobshto dosta sa mi stranni:)
Аватар
No667

Manitoba

Мнение от No667 »

Za Manitoba pone niama taksi,a i da vi otkajat nishto ne znachi,ne e fatalno,ne gubish i pari,posle sas sashtiet dokumenti mojesh da podadesh po Federalna Procedura.
Tuka predi 2 meseca v Winnipeg e prestignal edin bulgarin po Federalna Procedura,stanala mu e mnogo barzo.

A iziskvaniata za Manitoba sa ,zashtoto mnogo hora podavat dokumenti.
No i mnogo hora imat rodnini tuka i za tiah e bez problem.
Tezi dni mai na edin bulgarin mu pristiga brat mu,bez problemi i uslojnenia,no ima brat ot 10 godini v Manitoba.
Za imigracionnite tova e dostatachno,stom brat ti e tuka da ti dadat sertifikat.
Moje d aprobvate i s Bg obshtnost,no te shte iskat da proveriat,ste iskat imena,moje da se obadiat da proveriavat.
Ne zabraviaite che ne samo vie podavate za Manitoba,a i hiliadi drugi po celia sviat.
Nai dobria variant si ostava Federalna Programa za Manitoba,tam gi niama iziskvaniata za rodnini i rabota.
Snimki MANITOBA:

Аватар
No667

Manitoba

Мнение от No667 »

Za Manitoba pone niama taksi,a i da vi otkajat nishto ne znachi,ne e fatalno,ne gubish i pari,posle sas sashtiet dokumenti mojesh da podadesh po Federalna Procedura.
Tuka predi 2 meseca v Winnipeg e prestignal edin bulgarin po Federalna Procedura,stanala mu e mnogo barzo.

Tezi dni mai na edin bulgarin mu pristiga brat mu,bez problemi i uslojnenia,no ima brat ot 10 godini v Manitoba.
Za imigracionnite tova e dostatachno,stom brat ti e tuka da ti dadat sertifikat.
Moje da probvate i s Bg obshtnost,no te shte iskat da proveriat,ste iskat imena,moje da se obadiat da proveriavat.
Ne zabraviaite che ne samo vie podavate za Manitoba,a i hiliadi drugi po celia sviat.
Nai dobria variant si ostava Federalna Programa za Manitoba,tam gi niama iziskvaniata za rodnini i rabota.
Snimki MANITOBA:

Аватар
No667

Manitoba

Мнение от No667 »

Moje da probvate i s Bg obshtnost,no te shte iskat da proveriat,ste iskat imena,moje da se obadiat da proveriavat.
Snimki MANITOBA:

Jeny

Мнение от Jeny »

No667, ti si go povtoril 3 puti, za po-sigyrno che shte go prochetem li;)
Razbrax, ami to tova shte se prevyrne nakraia v eksperiment, shte stane li ili ne:)) No kakto spomenax veche, kakvoto i da izleze, shte go spodelia tuka rezultata. To kato sme si pobluskali niakolko choveka glavite, pone drygite shte znaiat posle, da ne si gubiat vremeto i nadejdata...
Аватар
No667

Manitoba

Мнение от No667 »

Jeny
pone niama taksa za Manitoba,taka che i da ne stane ne e fatalno,moje da podadete za druga provincia ili da polzvate Federalnata programa za niakoi provincia.
Imam priatel koito mu otkazaha za Manitoba,toi vednaga podade za Quebec i tam vsichko se razvi dobre,sega e v Montreal.
Hiliadi chakat da si dokarat rodninite v Manitoba,i za indivudualni kandidaturi kato vashite ne ostava svobodna pozicia.
Dano imate kasmet.ako vi otkajat ne e zle po telefona da iskate da vi obesniat kade e prichinata,ima vazmojnost do 90 dena da vi prerazgledat file otnovo i da vzemat drugo reshenie
Snimki MANITOBA:

Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Manitoba

Мнение от yaiuat »

No667 написа:Jeny
pone niama taksa za Manitoba,taka che i da ne stane ne e fatalno,moje da podadete za druga provincia ili da polzvate Federalnata programa za niakoi provincia.
Imam priatel koito mu otkazaha za Manitoba,toi vednaga podade za Quebec i tam vsichko se razvi dobre,sega e v Montreal.
Мммм интересно.:freak:
Тогава според теб какво трябва да се отговори когато квебекския консул те пита: "Добре вие сте кандидатствали за Манитова но сега искате за Куебек, Защо аз да ви вярвам че ще останете в Куебек след като в миналото сте изявили намерения за друга провинция"

Би ли ме свързал с този твой приятел. Едно майлче ще е достатъчно :ear:
Заключено