Zdraveite, toku-shto mi se obadiha ot UPS , che vizite sa ni pristignali i shte budat v rucete mi dnes sledobed. Zatova shte Vi buda blagodaren za informacia za auberje vuv ville de Quebec: sait, e-mail ili niakava podrobna informacia ot niakoi, koito e minal prez tam. Predvaritelno vi blagodaria.
Kum Dobri4uk: Obesha na sreshtata v petuk da mi izpratish tazi informacia po e-mail. : D
за 1месец - 600$ всичко включено
за 1 седм. - 200-230$ вс. вкл.
за 1 нощ - 50$ + такси (15%)
uspehi,nie syshto smiatame da go probvame sled niakoi drug mesets(vse oshte chakame visite):)
към ClaireIv:
Здрасти, ние също имаме намерение за ville de Quebec, но разбрах от Анито, че там трудно се намирало работа за емигранти, хората и работодателите били доста консервативни. Ти знаеш ли нещо повече и нещо по положително???
zdravei marinaro,
chestno kazano i moite svedenia sa takiva,che immigranti na rabota trudno se naemat tam dori i na obshta
nie go izbrahme zaradi po-byrzata vyzmojnost da se zapochne COFI,koeto si e prihod za edin novodoshyl immigrant,a pyk i taka se otvaria vyzmojnost da se poogleda chovek v obstanovkata i da reshi tochno kak da si podhvane jivota,kakvi sa vyzmojnostite za rabota,uchene i tn.Sled tova ako vidim,che nasitina niama chans za rabota tam moje da se premestim v Montreal.
A vie inache za koga planirate pytuvaneto?