Има ли гобленарки тук :-)
mima++ написа:Абе и аз мислех, че ще направя "пачки" от моите 8 гоблена, ама не!

Неее, около мен бяха учителки все "професионалистки" и още тогава ми казваха да не се занимавам с глупости, но първо, да се намери оригинален Вилер в България все още си е от ранга на фантастиката (или да бъдем по-точни, трябват мнооого връзки за да се сдобиеш с подобна ценност) и второ...никога една оригинална комплектовка не ми е била по джоба, защото макар и да се внасят, се продават на двойна и тройна цена и после по същия "канал" се изнасят обратно към Вилеровата къща, която си ги изкупува в готов вид именно за "пачки".
В България професионалистките си държат в строга тайна каналите за изнасяне и да се докопаш до такъв е още по-сложно.

Та, да си дойдем на думата, има ли някой, способен да преведе пустия му Вилеров сайт и да каже как се поръчва от Канада. Много ме интересува.

Niama nishto za prevejdane.Pazaruvash, plashtash go s kreditna karta i chakash. S&H 10-24 EUR.JOY написа:
Та, да си дойдем на думата, има ли някой, способен да преведе пустия му Вилеров сайт и да каже как се поръчва от Канада. Много ме интересува.![]()
Eto ti link na angliiski:
http://www.wiehler-gobelin.com/catalog/ ... anguage=en
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно.

Как го откри на англ.?bbb написа:Niama nishto za prevejdane.Pazaruvash, plashtash go s kreditna karta i chakash. S&H 10-24 EUR.JOY написа:
Та, да си дойдем на думата, има ли някой, способен да преведе пустия му Вилеров сайт и да каже как се поръчва от Канада. Много ме интересува.![]()

- Independent
Джой, не искам да споря. Ама кой ти каза, че искам да си продавам гоблените? Не съм си бола очите, за да им се радва някой друг! И второ - защо пък да ме е срам да си оставя сегашните гоблени на децата? С какво те ще са по-различни от оригинален вилеров гоблен? С това, че мама не си е дала цялата заплата за това удоволствие, а вместо това ги е завела на зоопарк? Ми извинявай много, ама да ти имам приоритетите!
И откъде-накъде ТИ ще ми даваш директиви какво ще си оставям на децата и какво не? Дори баща ми не си позволява да ми нарежда какво да правя с живота си, а тя тръгнала хобитата ми да съди! Свободното си време и парите си ще харча точно така, както намеря за добре и вилеров гоблен засега не ми влиза в приоритетите. Точка.
И за последен път - аз попитах откъде мога да си купя конци, не съм молила за мнение хобито ми дали е боклук или не!
И откъде-накъде ТИ ще ми даваш директиви какво ще си оставям на децата и какво не? Дори баща ми не си позволява да ми нарежда какво да правя с живота си, а тя тръгнала хобитата ми да съди! Свободното си време и парите си ще харча точно така, както намеря за добре и вилеров гоблен засега не ми влиза в приоритетите. Точка.
И за последен път - аз попитах откъде мога да си купя конци, не съм молила за мнение хобито ми дали е боклук или не!
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.

Dajte barzo adresi na genata che trjabva speshno da se uspokojava !
Independent, relaks be! Kato ne e vagno kakvo ste shiesh, daj edna kartinka kojato te uspokojava i ste ti ja pikseliram, namirash konci i shiesh. Moge da e i snimka, decata ti kato malki, kakav po-hubaw spomen ? V Bou Clair magazinite v Toronto ima baja koncheta, sori ako ne sa podhodjasti, hich ne sam navatre v goblenarstvoto.

BOUCLAIR #80
700 LAWRENCE AVE W UNIT 208
TORONTO, ON M6A 3B4
BOUCLAIR #80
700 LAWRENCE AVE W UNIT 208
TORONTO , ON M6A 3B4
0
IMPRESSM LTD
306 - 35 CEDARCROFT BLVD
TORONTO , ON M2R 2Z4
(416) 638-1638
ONTARIO FASHION TEXTILES
1356 ST. CLAIR AVE WEST
TORONTO , ON M6E 1C4
(416) 654-8790
Циганите - на Сатурн !
- Independent
anxeli, душичка си ти!
Мерси за адресите, ама Торонто пак ми е далечко
Както и да е, имам някои идеш, събота и неделя ще се поразходя и ще видя кое как.
Аз дечица все още нямам, но пак си намирам симпатични картинки за шиене. Виж, ако имаш желание да ми пикселираш една снимка от сватбата, ще има (биричка? какво пиеш?
)

Мерси за адресите, ама Торонто пак ми е далечко

Както и да е, имам някои идеш, събота и неделя ще се поразходя и ще видя кое как.
Аз дечица все още нямам, но пак си намирам симпатични картинки за шиене. Виж, ако имаш желание да ми пикселираш една снимка от сватбата, ще има (биричка? какво пиеш?

I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
- Independent
Ми добре дошъл, бе душко
Аз все още си пазя схемата на първото гобленче - кошничка с розички, едни такива бонбонено-розовки, само че съм загубила легендата с цветовете.
Иначе безплатни схеми много:
страничка на руски - тези не са от най-лесните
Солария имат безплатни модели.
В дир.бг има гобленарски клуб, има и гобленарски форум в абв.бг, само да ти се чете. В дир.бг има и един мъж ("кмета на нета"), който се занимава с гоблени...
Успех.
ПС: И ако намериш конци в Монтреал, драсни една бележчица, плииииийз

Аз все още си пазя схемата на първото гобленче - кошничка с розички, едни такива бонбонено-розовки, само че съм загубила легендата с цветовете.
Иначе безплатни схеми много:
страничка на руски - тези не са от най-лесните
Солария имат безплатни модели.
В дир.бг има гобленарски клуб, има и гобленарски форум в абв.бг, само да ти се чете. В дир.бг има и един мъж ("кмета на нета"), който се занимава с гоблени...
Успех.
ПС: И ако намериш конци в Монтреал, драсни една бележчица, плииииийз
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
- Independent
Ммммм, нали
Аз вече си точа зъбките на розите. Азалиите също са примамливи, ма с това сърчице отзад... Един от пейзажите също (оня с майка и дете край рекичка)...
А дайменшънс са просто разкошни, но прекалено големи и сложни за моята натура. Но ако ми дойде музата някой ден - вълците!

Аз вече си точа зъбките на розите. Азалиите също са примамливи, ма с това сърчице отзад... Един от пейзажите също (оня с майка и дете край рекичка)...
А дайменшънс са просто разкошни, но прекалено големи и сложни за моята натура. Но ако ми дойде музата някой ден - вълците!
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
hi
tipi4no po zenski pak se diskriminirate sami- mi nyama mazka i zenska rabota. az li4no imam 1 vilerov i dva bg gobleni ushiti, zaedno s 6 vilerovi na mayka mi, obstho 7 goblena zaminaha po prednaznachenie, pri poslednoto razbivane na apartamenta ni vav varna. i vapreki, 4e tuka edva li nyakoi sha mi razbie kasthichkata, ne merci nema da goblenarstvam poveche. a i ot opit moga da vi kaza , che malko sa drugite hobita , koito da davat po palnozenen relax, ama se iska postoyanstvo i nekoi drugi raboti. ako vi e interesni ko sam shil zima ot vilerovite-4 i polovina mesetza. ay bye, che mazagite deto sa po fortovete moze i da mi se prismeyat. be v toz forum samo za pari li sa govori? a imam i drugi vaprossi, ama ya che barzam
- Independent
Я ти като толкова знаеш, имаш ли схемичка на зеления замък? Една седмица го търся, на шест езика питах чичко Гугъл и все готов го продават 

I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.