Maria.St написа:Ivanko13, точно това имам предвид. И аз така го разбирам отговора, макар да го намирам за леко уклончив с това "peut". Пък и не е казва мадам, че И стажа, И следването могат да бъдат зачетени, но все пак и това е нещо. Дано да си прав за добре подготвената кандидатура!ivanko13 написа:Не знам дали добре разбрах но предполагам ,че говориш за стаж придобит по време на следването.А с това, ако не те затруднява, би ли пояснил какво имаш предвид, по-точно каква професия би ти дала предимство? Аз в последните години най-дълго съм работила в спедиторска фирма (по-голямата част от времето като customer service), което е пак в сферата на услугите, но не е туризъм, нито пък е в техните търсени професии...ivanko13 написа:Това каква професия си упражнявала е ключовия момент.
Благодаря ти.

По втория ти въпрос имам предвид ,че според National Occupational Classification има професии ,които ги водят Skill Level D (Labouring and Elemental Occupations) изискващи "Up to two years of secondary school and short work demonstration or on-the-job training". Тези професии(поне според официалния сайт ) не носят точки. Те не изискват сериозно образование и някакви по-специални професионални умения.
Разгледай ТУК за да добиеш някаква представа.