Въпрос относно прегледа

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
amko

Въпрос относно прегледа

Мнение от amko »

Здравейтве съфорумници,
в понеделник /12.06/ ми предстои преглед и имам следния въпрос.
През 1996г., докато служех в родната казарма, изкарах на крак пневмония. Докторът ми каза, че няма какво да я лекуват, защото вече съм я бил минал. На бележко-рецептата, която ми дадоха, пишеше: "Усилен хилусен строеж" - каквото и да означава това.
Въпросът е какви проблеми мога да имам на настоящия преглед и дали трябва да вземам с мен тази бележка?
Аватар
Doktora

Re: Въпрос относно прегледа

Мнение от Doktora »

amko написа:Здравейтве съфорумници,
в понеделник /12.06/ ми предстои преглед и имам следния въпрос.
През 1996г., докато служех в родната казарма, изкарах на крак пневмония. Докторът ми каза, че няма какво да я лекуват, защото вече съм я бил минал. На бележко-рецептата, която ми дадоха, пишеше: "Усилен хилусен строеж" - каквото и да означава това.
Въпросът е какви проблеми мога да имам на настоящия преглед и дали трябва да вземам с мен тази бележка?
По-скоро е било написано "Усилен хилусен рисунък".
Хич да не ти пука!
Това не е важно пък и в момента го няма.Гаранция давам!
Отивай и успех!
Док.............
TROUBLEMAKER
amko

Мнение от amko »

Докторе!
Не една, ами цяла каса виртуална бира :beer: те черпя заради успокояващия отговор. Дано кебекарските/виенски доктори не се запънат за нещо, нали все петна и други "смъртоносни" опасности им се привиждат.
Пак благодаря. Пък и вече знам за разликата между "строеж" и "рисунък" - толкова съм го и прочел, и запомнил навремето.
ticotey

Мълчиш и отричаш всичко

Мнение от ticotey »

===========
Последно промяна от ticotey на Съб Авг 26, 2006 8:40 am, променено общо 1 път.
didahr

Мнение от didahr »

vajno e snimkata na belite drobove da e nared, no te poniakoga vijdat petna i bez da gi ima. Ne se pritesniavai prosto na vaprosite dali si boleduval ot tova ili onova i ima6 li kantakti s takiva hora otgovaria6 ne. Makar 4e na men mi be6e mnogo sme6no kato me pita6e imam li kontakt s tuberkolozno bolni - e ne znam v gradskia transport ka6lia6tite okolo men ot kakvo sa bolni. Ne znam kolko e uspokoitelno no kato pla6tah za medecinskiete popitah ima li niakoi na kogoto rezultatite sa bili lo6i i na tozi etap e otpadnal, otgovorat be6e - ne
Taka 4e uspeh v ponedelnik
Заключено