Да се ориентираме чакащите виза

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

Чакащите виза, Кога направихте медицински ?

Общо гласове: 0
iani

Мнение от iani »

kolko vreme patuvat tezi pisma ?????? Kazaha che sa tragnali s barzia blak , a oshte gi niama :lol:
Клара

Мнение от Клара »

И ние се включваме към чакащите визи
:) Днес съпруга направи трета снимка след изследвания на храчки и би трябвало всичко да е наред. Чакаме с нетърпение писмата за паспортите. Ясно е, че няма да ни зарадват на Трифон зарезан, но малко след него, дай боже!
Good luck!
Аватар
ClaireIv

Мнение от ClaireIv »

Nie pravihme meditsinskite na 28.11 i oshte niamame nikakvo info dali sa ok i tn,no edna priatelka,koiato gi beshe pravila sredata na noemvri vchera poluchi pismoto za visa :D
Carpe Diem!
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...tova s vizite e po4ti kato v kazarmata! :-)...kolkoto po-malko ti ostava tolkova po ne ti se 4aka. Az neznam ve4e kakvo da mislia, no cialata rabota ve4e mi se struva dosta idiotska, za6toto imam poznati, koito minaha medicinski juli i o6te ni6to pri tiah. Az samiat minah na 03.12 i kato 4eta vsi4ki ostanali postingi , neznam kakvo da o4akvam i nai-ve4e...koga da go o4akvam tova pismo.
It seems that everthing is copletely out of logic!
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
iani

Мнение от iani »

Zdravejte saforumtzi !!! :lol: :lol: :lol:
Poluchih si pismoto da si izpratia pasportite !!!
Edinstvennoto neshto koeto mi iskat e anex 4 , pratil sam anex 5 kojto e podoben . Dosega na niakoj drug iskali li sa mu tozi anex 4 ? Zashto obrashtat takova vnimanie natozi anex 4 , kakvo e mnenieto vi ?
tochica

privet

Мнение от tochica »

izkarwam temata malko po napred , medicinski 15/12/2003 , pismo za visa - dnes ,
pojelawam na wsichki takiwa srokowe .
( single applicant sym )
:D :D
Заключено