ако си способен, не те мързи и да имаш желание,можеш да станеш каквото си искаш :idea: .
Знеш ли какво е ОЦК в Булгаристан (Кракозия) и какво е там където кракозиянците са по малко и има държава

I koga shte prestanesh da pravish obobshtavashti izkazvania?????JOY написа:АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ!Така че винаги имаш шанс (и то не малък) да се оправиш бързо.
Шанс имаш дръжки! Каква си ти по професия и кога и как именно реализира своя шанс? Нито познати имам, реализирали бързо шанса си, нито пък нашия личен опит показва "бързо оправяне". Шанса, ако въобще има такъв си го взимаш с невероятни усилия и невероятна доза късмет. Слез на земята скъпа! НЕ всички са възпитателки в дет. градини или секретарки в центрове за имигранти.
тук вече се разплаках и плачейки се разсмяхiliana написа:Joy,
koga 6te prestane6 da slaga6 ravenstvo mejdu Quebec i Canada?
Tova koeto e nevazmojno v Quebec 4esto pati se okazva dosta prosto i barzo v Ontario, Alberta ili BC
Кога интересно съм го правила? Нито сега, нито когато и да било.iliana написа:Joy,
koga 6te prestane6 da slaga6 ravenstvo mejdu Quebec i Canada?
Tova koeto e nevazmojno v Quebec 4esto pati se okazva dosta prosto i barzo v Ontario, Alberta ili BC
А девойката, която е цитирала не е възпитателка, нито секретарка, а програмист(ка) Имало значи дълъг списък с желаните професии, но за съжаление тази на Джой не е между тях.
iliana написа:Джой,
не съм запозната от близо с процедурата за медицинските сестри
Обаче бърза проверка в нащо отавско колежче (алгонкуин колидж)изкара поне 5 различни програми за медицински сестри - м/у 4 и 8 семестъра, на цени според мен съвсем достъпни
Имам позната, която е завършила музика в БГ, тук завърши този колеж и си работи като медицинска сестра
Така че не ми се струва чак толкова невъзможно
Пак казвам, не съм запозната от близо.
Кримон, не съм анти-квебекай стига вече с този анти-кебекизъм, направо сте станали луди за връзване
Ванка, много си го закъсал, гатисиму и работата предлагат във ВС, да не може човек да си пие бирата пред компютъра докато дискутира в бгканадаVanBC написа:Оп-паа, и тая тема взе да става интересна! ... Жалко само, че в момента съм на работа и не мога да си придърпам и една бира пред монитора
.
![]()
Никой не я кара Джой на сила да се цели в по-горните нива. Обаче щом веднъж се е прицелила ми се вижда нередно да обяснява на всички как нещата са АБСОЛЮТНО невъзможниилианче, Джой не иска да става колежанска медсестра, а уни-медсестра ... наистина не си много наясно. Иначе тя може да си практикува отдавна на по-ниското ниво. Айде, Джой, какво си се размрънкала, свърши триместъра, скоро ще завършиш.