Извинете за некомпетентния въпрос ,но защо сте избрали Канада?
Какво ви предоставя тя? Не ви ли е мъчно за "родината", семейство или приятели? По-добра работа ли има, по-добра обстановка? Заслужава ли си? :idea:
А аз пък да попитам - защо във форума за Квебек питаш за Канада доколкото знам причините на хората да изберат едното или другото се различават ако не коренно, то поне по някоя и друга точка...
И въпроса не е некомпетентен, ами просто дъвкан, че дъвкан...
SuKi написа:Извинете за некомпетентния въпрос ,но защо сте избрали Канада?
Какво ви предоставя тя? Не ви ли е мъчно за "родината", семейство или приятели? По-добра работа ли има, по-добра обстановка? Заслужава ли си? :idea:
Az li4no izbrah Canada 6toto e mnogo dale4e ot Bylgariq
Над 20 пъти по-голям доход. И...събрано семейство.
Не ви ли е мъчно за "родината", семейство или приятели?
Разбира се!
По-добра работа ли има?
Работата е различна макар и по същата професия. По-тежка, по-отговорна, но и много по-уважавана. Дали е по-добра е трудно да се каже-всеки ден имам различно мнение.
по-добра обстановка?
НЕ!
Заслужава ли си?
Не знам. Не съм сигурна дали постъпих правилно. Но знам, че нямах друг изход.
SuKi написа:Извинете за некомпетентния въпрос ,но защо сте избрали Канада?
tova porednoto sociologichesko prouchvane li e? ela i shte vidish ....
Ами като тръгнах по списъка.... Швеция, Норвегия, Китай, Северна Ирландия, Сингапур, Южна Корея, Канада.... май решението само се е набило на очи!
/списъка ми не е подреден и изчерпателен, но съпоставянето би било същото/
Ако в БГ си бил на 200лв заплата и едвам си смогвал да си платиш сметките тука е МНОГО добре.Ако си имал нормален живот тука може и да го догониш, ама не е много сигурно, зависи от късмета.На много хора им харесва. Мене лично не ми харесва 40% от заплатата да ми отиват за данъци-не ми харесва да спонсорирам социали.