staj

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
simo_mm

staj

Мнение от simo_mm »

moje li da se dokaje staj bez trudova knijka. Zastoto sam rabotil i ne sam imal trudova knijka, s udostoverenie ot firmata stava li?
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

Не става.
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: staj

Мнение от ivanko13 »

simo_mm написа:moje li da se dokaje staj bez trudova knijka. Zastoto sam rabotil i ne sam imal trudova knijka, s udostoverenie ot firmata stava li?
Ми накарай ги да ти направят книжка. Купуваш книжка от книжарницата, нанасят ти стажа, удрят печатите и си готов. Пък ако искаш добави и служебна бележка с препоръка.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

Съветвам те да си извадиш трудова книжка, така както са обяснили преди мен. На нас, на интервюто, въпреки че бяхме представили удостоверение за стаж от НОИ, което се изважда на база на трудовата книжка, въпреки това ни попитаха дали имаме копия от трудовите книжки- да ги видят. Аз им казах, че няма такова изискване щом имаш документа от НОИ и нещата се оправиха, но явно за тях трудовата книжка е документа с най-голяма тежест. Успех!
QUI VIVRA, VERRA
bp_de

Мнение от bp_de »

Ами така са се нау4или -като искат и има кои да им дава. :D :D :D
например на запад такова животно -трудова книжка - няма . Е и как сте искат трудова книжка на французин или немец или холандец ре6ил да иммигрира в Квебек?
То маи само в Бг има трудова книжка и за6то я и искат -стот я има . :D :D :D
Заключено