Какво правя в този форум ???
Легенда : цървуляк Ицето = ХРИСТО СТОИЧКОВBotzo написа:... и на теб ли ти бил толкова акъла ........ да се обиждаш за тоя цървуляк Ицето.
Значе на сички дето са обидени тук акълите им като на врабчета бе. Че вие ако с това се гордеете че сте българи, тежко и горко на българията ................ Дано няма други като вас че тая страна съвсем ще отиде на кино.
Mislia, 4e s tozi posting na dosta hora im stawa jasen profila na 4oweka.
Interesno toj kakaw Balgarin e ? I s koi ot balgarite se gordee ?
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Stranna rabota . Uj forum za podpomagane na zaminavashtite v Kanada , a to zaprilicha na vreli nekipeli . Predlagam na oranizatorite da otkriat oshte niakolko sektsii na Forum Quebec. Naprimer edna da bade po problemi po zaminavaneto v Kanada , druga po gubene na vreme , treta po jilishtniat vapros v Quebec i t. n .
Na chovek maistoto mu e tam kadeto ima niakoi nujda ot nego...
.
Ами да ,а също така предлагам да се въведе специален знак,който да може да се прикрепва към заглавията на темите.С него да може да се оказва на кандидат имигрантите ,че темата е опасна за четене т.е. съдържа някакви недобри приказки за Канада. Ако четат то "... четат на собствен риск".Така ще бъдат предпазени хората в процедура от лоши приказки за Канада.Убедил съм се ,че хората в процедура искат да чуват само хубави неща за целта ,към която са се устремили.micul написа:Stranna rabota . Uj forum za podpomagane na zaminavashtite v Kanada , a to zaprilicha na vreli nekipeli . Predlagam na oranizatorite da otkriat oshte niakolko sektsii na Forum Quebec. Naprimer edna da bade po problemi po zaminavaneto v Kanada , druga po gubene na vreme , treta po jilishtniat vapros v Quebec i t. n .
Ссттоо,позволявам ти да взаимстваш нещо от моя аватар за изработването на такъв знак.
Mtl Гой
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Какво правя в този форум ли??
Надявам се да общувам със свестни хора, бъдещи наши познати, приятели...
Опитвам се да помогна на който мога със скромните си възможности, и да получа информация от целаещите да помогнат.
Приятно ми е.
Не смятам, че си губя времето.
Това е.
Надявам се да общувам със свестни хора, бъдещи наши познати, приятели...
Опитвам се да помогна на който мога със скромните си възможности, и да получа информация от целаещите да помогнат.
Приятно ми е.
Не смятам, че си губя времето.
Това е.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
-
- Обратна връзка:
Рosi ti si N1 !
hahahah, Rosi, mnogo me radva6 ti s tvoite mneniaRosi написа:Boje , boje , kolko muka ima na toia sviat, boje.![]()
![]()

Ti si svestna bulgarka, Rosi, svestna si. Ti ima6 pravoto da kazva6 koi e svesten i koi ne e. Povqrvai mi, taka e.Rosi написа:I ako tova bili "svestnite" bulgari,zadavam si vuprosa kakvi li sa drugite.

Haide sus zdrave, po malko zlobarski izblici, ima lekari, meri si po-4esto kruvnoto, ne pii kafe i 6te vidi6 4e vsi4ko leka po leka 6te po4ne da se opravq

P.S. Avarata ti e mnogo hubav. Da ne bi da ima6 komplexi 4e ne moje6 da badesh kato tazi na snimkata?

Re: Рosi ti si N1 !
Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:19 pm, променено общо 1 път.
- gez
- Обратна връзка:
A ti rosi, za da pusnesh niakoe ime, ne samo fraza ne znaesh, no sigurno i zaglavieto gledash tuk:Rosi написа:He he moje samo da me radva ako dezata ot 1-2 secondaire zitirat Йордан Йовков.Oba4e ti niama kak da znae6 4e tova e negova fraza.
http://www.litclub.com/index.htm
che da se setish za avtora.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:19 pm, променено общо 1 път.
- gez
- Обратна връзка:
Пръц ли чух? Дупенцето май се обади?Rosi написа:НАДЕЖДАТА СЛЕПИ ЧОВЕКА
Ако нямаш мозък в младица,
не го търси в бяла брадица.
![]()
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
E Bozo stawa wse po populiaren
Здравей Бозко,
Отдавна не бях влизал тук... да си призная като видях анкетата не ми се губесхе времето заа да отговарям "Губя си времето"...
Но за друго реших да кажа две думи. Явно Бозо ставаш популярен с изказванията си... е ако помниш, Цензура се опита да ти набие малко акъл в главата доста отдавна... услуга да ти направя... ала ти не сколаса да се зазмислиш. Та ето сега малко по малко виждаш ли накъде отиваш.... наи не към Квебек ми към Пунта Аренас наи добре се насочи та малко по далеч от хоратя които взеха да те "любят" в форума да се преместиш. От там вече ако пак ги говориш такива въздушни мнения не знам, само полюса ти остана по на юг....
Хаиде да си жив и здрав много дълги години... (че да има шанс живота да ти покаже туй онуй та белким се промениш за добро)
Отдавна не бях влизал тук... да си призная като видях анкетата не ми се губесхе времето заа да отговарям "Губя си времето"...
Но за друго реших да кажа две думи. Явно Бозо ставаш популярен с изказванията си... е ако помниш, Цензура се опита да ти набие малко акъл в главата доста отдавна... услуга да ти направя... ала ти не сколаса да се зазмислиш. Та ето сега малко по малко виждаш ли накъде отиваш.... наи не към Квебек ми към Пунта Аренас наи добре се насочи та малко по далеч от хоратя които взеха да те "любят" в форума да се преместиш. От там вече ако пак ги говориш такива въздушни мнения не знам, само полюса ти остана по на юг....
Хаиде да си жив и здрав много дълги години... (че да има шанс живота да ти покаже туй онуй та белким се промениш за добро)
Ха Cenzura,
как си сладур. Приятно ми е да те видя отново. Верно че не беше влизал одавна, но до колкото си спомням беше казал че повече няма да влизаш.
Както и да е .......
Питам те аз защо не спазиш традицията спазвана до сега и да продлжаваш да не влизаш ...... Хем няма да си губиш времето и ще го посветиш на нещо по-смислено (въшреки че това мого ме съмнява).
С много поздрави и пожелания за творчески успехи ...
Боцо

как си сладур. Приятно ми е да те видя отново. Верно че не беше влизал одавна, но до колкото си спомням беше казал че повече няма да влизаш.
Както и да е .......
Питам те аз защо не спазиш традицията спазвана до сега и да продлжаваш да не влизаш ...... Хем няма да си губиш времето и ще го посветиш на нещо по-смислено (въшреки че това мого ме съмнява).
С много поздрави и пожелания за творчески успехи ...
Боцо

Последно промяна от Botzo на Нед Яну 18, 2004 1:00 pm, променено общо 1 път.