Няколко повода за почерпка :)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Няколко повода за почерпка :)

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Реших да пусна една тема, която да е изпълнена с добри пожелания и хубави новини.
Ето и някои от поводите, за които става въпрос:

- Това е постинг номер 200 на моя милост :). Честит юбилей!!!

200 постинга изпълнени с добри намерения. Не съм от най-редовно пишещите, но ние в нашата фирма залагаме на качеството и на принципа, че количествените натрупвания не водят до качествени изменения (примери във форума много...)

- От вчера официално съм на нова работа - от доста време исках да работя точно за тази фирма и много се радвам, че 7 месеца след пристигането ми в Монреал това е реалност.

- Днес ставам на 29 :) Специално съм подбрал музиката за партито по случай рождения ми ден и се надявам да не бъде прекъснато от полиция, както се случва на последните сбирки.

- Очакваме и специално включване от Ванкувър с още добри новини тези дни. Всички тръпнем и стискаме палци всичко да е наред скъпи кумци!!! И честит имен ден :)

- Пожелавам на всички съфорумци много щастливи поводи и повече добри думи!!

На всички останали Антоновци и Антоанети, и т.н. пожелавам честит имен ден!!

Оставям на вас пожеланията към мен :)

п.с. Не съм забравил футболните фенове - почти се събрахме отбора и скоро ще пиша подробности за предстоящи футболни турнири, в които можем да се запишем. Не съм забравил Орлин и Папиллон, на които не съм се обаждал, но просто още не сме се организирали. Всички, които имат желание нека ми пуснат по някое съобщение
Последно промяна от Keeper of the 7 keys на Съб Яну 17, 2004 1:46 am, променено общо 1 път.
Rosi

Re: Няколко повода за почерпка :)

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:19 pm, променено общо 1 път.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Честито, честито, и още няколко пъти честито!
Най-добри пожелания!
Кога сме най-зле, все така да сме!

:partytime: :partysmiley: :dance: :haplio: :beer2: :dent:
dora

Мнение от dora »

Zdravei virtualni prijatelju,chestit Rozden den !!!! :beer:
Nie chakame data za intervju , igoreshto se nadjavame da se prisaedinim kam BG obshnost v Montreal! Tam e sestra mi sas semeistvoto ot 1g!
Pozelai mi uspeh za intervjuto -shte ni trjabva !!!!!!!!!!!!!!
survivor

Мнение от survivor »

Hubav chovek da ti saobshti hubavi neshta - nyama kak i denyat ti da ne e hubav! :D
Цхестито! Много се раджам! (кирилицата се жклйуцхи :? )
Силвия

Мнение от Силвия »

Честит Рожден Ден, Веско.
Благодаря ти, че сподели с нас радостта си. Дано това донесе повече късмет и усмивки на всички ни.
Пожелавам ти всеки ден да имаш повод за нова радост, и много много сбъднати мечти.
Гост

Мнение от Гост »

Честит рожден ден. Все така да ти върви по вода в Канада. Страхотен подарък си си направил за рожденния ден. Пожелавам ти работата да върви леко и да срещнеш много приятни колеги.

:partytime: :partysmiley: :partytime:

И много любов в семейството. :liefde:
Nadia&Petar
Обратна връзка:

Мнение от Nadia&Petar »

Vesko, priatelu :-) Neka vse taka da ti varvi, hiliadi uspehi v profesionalen i lichen plan.
Badi zdrav, mnogo obichan i ni radvai kakto do sega :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честит рожден ден приятелю! :D :D :D
Да си ни жив и здрав и да ни радваш много!
Честита нова работа!
И поздрави на Милото! :D
И наздраве! :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Petia

Мнение от Petia »

Мили ми куме, да си здрав! Да си все така жизнерадостен! Да си все такъв късметлия, въпреки че най-големия късмет вече те е споходил с тази жена до теб :). Да си все такъв оптимист и да ни даваш още повече поводи за гордост.
А пък ние в твоя чест ще се понапънем днес, за да ти направим един хубав подарък, но ако закъснеем с няколко дни, да знаеш, че е с най-добри чувства.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честит рожден ден и нова работа, и от нас!!!

Пожелаваме ти много приятни емоции довечера и много успехи на новата работа! :lol:
Plamen

Мнение от Plamen »

Хей, Веско, ти ме уби братче. Значи си намери най-после свястна работа...я сега да видим хубаво ли е в Канада или да... :wink:
довечере ще дойдем задължително...това е обещание. При толкова поводи за почерпка как иначе. Даже и пресни имигранти ще ти доведа... :P да се видиш какъв беше ти когато пристигна преди 8 месеца... :wink: :P :beer: :beer:
pumpy

Мнение от pumpy »

колко хубаво звучи, някой да се похвали с успех в пустата Канада. БРАВО - предполагам, че сигурно е резултат от упорит труд, даже и раждането ти :D , но това вече няма значение, важен е хубавия резултат. приятно ви празнуване на всичките.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Chestito i ot men...
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

chestit rojden den.badi jiv i zdrav i mnogo kasmet.uspehi v novata rabota...
Заключено