Marginal39 написа:каква би била най-адекватната помощ в този момент, която ние от форума можем да окажем?
Survivor.
Mnogo e umesten vyprosa ti & otgovarqm vyzmojno nai konkretno.
Ta vse pak tova e individualno, sy6to az sled kato pretyrpqh katastrofata & sled operaciqta bqh 99% siguren 4e 6te moga da hodq ( dori & da e s proteza ) dokato ot tova deto slu6am za momi4eto ne e mnogo sigurno 4e to 6te moje tova.
Ta mene nai-me kefe6e da mi idvat na svijdane & az daje predlojih na ba6tata na syu4eni4kata na momi4eto dnes da i otidem na svijdane no kak bi izglejdalo nie dvamata da mu otidem na svijdane ???
Ta ako se ugovorim & syberem ( koeto e stra6no trudno za bylgari ) neka da otidem cqla tylpa & mislq 4e tq 6te se izkefi.
A ako predvaritelno nqkoi razbere kvo 6te iska da i zanesem tva 6te e o6te po-hubavo.

Zvuchi mnogo dobre. Da vidim koga shte e v sastojanie da priema. Ne znam dali bi se zaradvalo na poseshtenija na vazrastni nepoznati, za tova mozhe njakoj po-kasno da ja podpita. Но на подаръци предполагам че вече няма как да не се зарадва. Да взема да пиша на сайта на църквата с предложение да оставяме по нещо за детето, какво ще кажете?
Меги, благодаря ти за информацията! Ще чакаме още.
Влязох в сайта на църквата за да си направя предложението
(/
www.stivanrilsky.org) обаче не мога да влеза в страницата "Връзки", така че не мога да им взема Е-мейла. Утре за съжаление не мога да отида на църква за да говоря с тях лично. Ако някой има някакви координати на църковното настоятелство, ще го помоля да ми ги прати на лично съобщение, или направо той да им пише. Нищо повече - просто да им се съобщи за нещастието и да ги пита дали не можат да организират едно събиране на пари и подаръци. Според мен няма нужда от концерти и т. н. - не искам да усложнявам живота на хората. Просто да можем да оставим някъде анонимно това, което искаме. Естествено за това е нужно да имаме връзка с родителите, за да им се предадат нещата.
Ох, не ме бива хич по организациите. Сигурно съвсем не е толкова лесно, колкото изглежда. Освен това знам че сега изобщо не им е до пари и подаръци, ама като не можем друго да направим...