Ммм, дааа, такава тема определено липсва във форума. Тройно съпоставяне. И тук му е мястото да завихрим един спор България в Европа ли е и ще стане ли по-в Европа след Европейския съюз и всъщност Европа България ли е и как е било в България по времето на Левски и в Европа по времето на Цар Иван Асен II.
Бате, за темата. :dent:
И да не забравите! Сравнението на моргиджа, строителството, пица деливърито, социалните помощи, доходите и данаците, покупателна стойност на местната валута, ддс-та, "аз как там живеех", ... и не на последно място красивите глинени съдове, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
За Канада vs
Европа и България - не мога да говоря, поради простата причина, че още не съм ходил на северноамериканския континент, но за Европа vs България - да, определено се чувствам икномически, политически и социално пре..ан....което отговаря и на Канада vs България.
Поздрави от пролетна България.
абе Батка,я кажи как правиш пачките там,заеби тази стара песен,тук всички чакаме новини,и аз вече прибрах шортите,приготвих ушанката,само да свирнеш,че парата е там,всички сме при теб.Дай инфо как е живота на север
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Моля само без заяжданки и злобарство.Мисля ,че темата е много актуална както за хорат които са тук ,така и за хората там на които им предстои да дойдат тук ,изключая населяващите Лас Вегас.
Бате, ти май усещаш промените в бизнес климата по черноморието и проучваш средиземноморието
А иначе на мен ми е трудно да преценя- и аз самият нямам достатъчно инфо.Все пак факта че сме в процес на емиграция е показателен за избора между България и Канада.Третият елемент в съпоставката ми се губи
за съжеление тук не важи географския принцип,навсякъде може да си преебан, независимо колко дълго те преебават, важното е да има overtime, че да хванем по-високата ставка.Батето явно не му се отразява добре прерията, поне преебаването да си струва.
Винаги обаче е възможно двете действия/пренатаковането и безумното щастие/да вървят ръка за ръка, ето виж ЕС, те ни преебават и ни вземат 2007- ние сме безумно щастливи.