Здравеите пловдивчани и гости на Пловдив
Напомням ви за традиционата среща, понеделник 15/05 от 19.30 в р-т "Вестра" :drink: Карта за тези които искат да се присъединят към групата ---> ЦЪК
Миналия път бяхме доста хора към 20 човека горе-долу надявам се този път да сме повече
kurta007 написа:Здравеите пловдивчани и гости на Пловдив
Напомням ви за традиционата среща, понеделник 15/05 от 19.30 в р-т "Вестра" :drink: Карта за тези които искат да се присъединят към групата ---> ЦЪК
Миналия път бяхме доста хора към 20 човека горе-долу надявам се този път да сме повече
Прав си kurta007 доста бяхме и на НАС дето сме още в началото ни беше супер полезно.
Препоръчвам всеки който е почнал или се чуди дали да почне да отиде няма хич да му е излишно.
Лично на Мен ми се иска пак да дойда но ще видим , че с дете на 7м хич не е лесно:-P
Ако дойда ще се познаем вече:-)
Здравейте и от мен . Много се радвам като виждам че срещите продължават .Много поздрави на всички и ударете едно и заради мен .Успех на всички в процедурата .
Само така kurta007,с постоянство и към прогрес.И при нас в началото идваха по-малко хора,пък после...Едва се събирахме в средата на маси по цялата дължина на кръчмето.И като се случи да е някакъв празник и да се отложи срещата/надлежно съобщено чрез постинг,за да няма объркали се/,седиш нещастен в къщи и се чудиш какво да правиш в понеделник вечер.
За тези от вас,които не са се наприказвали във Вестра,после може да продължите в нещо като бар на 100 метра по Велешки,посока товарна гара/на втория етаж,ако още го има,де/По наше време точно в понеделник имаше Бг алкохол на 1/2 цена.И работи до 2 през нощта. :beer2: :drink:
Весела среща
За тези от вас,които не са се наприказвали във Вестра,после може да продължите в нещо като бар на 100 метра по Велешки,посока товарна гара/на втория етаж,ако още го има,де/По наше време точно в понеделник имаше Бг алкохол на 1/2 цена.И работи до 2 през нощта. Beer2 Drink
Jeeves,то понякога и до сутринта сме откарвали,през "Калигула"или нещо друго,работещо до сутринта,и после в "Скорпиото"за шкембе чорба и бира.Ама това по-рядко,щото после си на работа и към обяд си като убит/ако изобщо стигнеш до работа,че може преди това да си се усмъртил/.Пловдивчани знаят координатите на посочените заведения,ако ти потрябват,само попитай
eva-vet-eva, хубави запои се правихме , нищо че някои се "опиваха" само с кока-кола . Важното е, че всички бяхме ensemble и ни беше много приятно , макар в началото да се брояхме колкото са пръстите на едната ръка...
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Ти ги знаеш заведенията,ама Скорпиото е класика в жанра от много години,в уличката точно срещу Калигула се намира.Там се ходи към 5-6 сутринта за чорба,други такива няма много.И се събират от различни кръчми и клубове хора там,много е колоритно рано сутрин-от размъкнати метъли и хипари,през намазани чалгаджийки,та до по-нормално изглеждащи кандидат-имигранти за Канада
Весела среща.И умната.