Медицински - знае ли някои

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Vergie
Обратна връзка:

Медицински - знае ли някои

Мнение от Vergie »

какво се случва с формулярите от направените медицински изследвания във Вита ? За да съм по-ясна какво по-точно ме интересува ще опиша моя случай:

Минах медицински на 31 Март. Обадих се във МОМ към края на Април и оттам ми казаха, че резултатите ми са ОК от Виена с дата 21 Април.
Но от лична кореспонденция с посолството в Румъния / 4 Май/ научавам, че резултатите ми във Виена още не са готови.

Това много ме озадачава и обърква. Много ще съм ви благодарна, ако някой знае и ми разясни как става това вземане на решение и как точно процедира администрацията. По какво се различава информацията, която МОМ получава от тази в посолството?
Благодаря предварително
flyfish

Мнение от flyfish »

Звъни на Петя от МОМ и я питай за какво става въпрос.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

МОМ изпращат резултатите във Виена където канадски лекар ги преглежда и взема решение дали кандидата може да бъде пуснат в Канада или не. Ако има някакви проблеми и някои изследвания трябва да се повторят, или трябва да се правят допълнителни изследвания, от Виена контактуват обратно МОМ. Когато всичко е наред с изследванията и решението е взето, от Виена уведомяват Букурещ за крайното решение. Когато от Виена са съобщили на МОМ, че резултатите ти са ОК, вероятно са имали в предвид, че няма нужда от повторни или допълнителни изследвания, но крайното решение още не е взето. Или, ако решението е взето, вероятно си уцелила момента когато е някъде по пътя и в Букурещ още не са го получили. С една дума - не се притеснявай, нещата са нормални :D :beer:!
Obey gravity ... It's the law!
Vergie
Обратна връзка:

за медицинските

Мнение от Vergie »

Благодаря VanBC ! Сега съм по-спокойна :)
Заключено