Има ли желаещи за среща в Пловдив на 8/05 ?
Има ли желаещи за среща в Пловдив на 8/05 ?
Ако има да се обаждат ние сме двама 

-
-
Добре значи има желаещи
.За тези които не са идвали досега и искат да доидат ще поясня че по-стара традиция срещите се провеждат всеки понеделник от 19.30 в р-т "Вестра" .Къде аджеба се намира тоя ресторант може да видите оттук
http://img66.imageshack.us/img66/8634/copy2ey.jpg. Ние с жена ми ще доидем по-късно защото сме на работа до към 8 

Много ми се ще и ние да дойдем и ще направим всичко възможно. Но при нас до последния момент нищо не се знае. Е, ако успеем, ще сместите още две местенца, нали
До тогава!

01-11-2005 - изпр.документи - Виена
09-02-2006 - получена дата за интервю
13-04-2006 - интервю - УСПЕШНО!!!
11-05-2006 - изпр. док.- Букурещ - баркодове 13-06-2006
25-08-2006 - медицински - на 07-09 ОК!
09-11-2006-покана за визи; ВИЗИ-05-12-2006!
09-02-2006 - получена дата за интервю
13-04-2006 - интервю - УСПЕШНО!!!

11-05-2006 - изпр. док.- Букурещ - баркодове 13-06-2006
25-08-2006 - медицински - на 07-09 ОК!
09-11-2006-покана за визи; ВИЗИ-05-12-2006!
- milla
- Модератор
От личен опит, мога да ви кажа, че тези срещи са много ценно нещо, особено ако стане традиция редовно да се събирате. Понякога дори да няма ново инфо, по-важното е, че в различните моменти с каквото можете ще си помагате, ще се сприятелите и за в бъдеще при когото това е било искрено, то ще запази и продължи и на канадска земя. Та, пийте едно и от нас и смело напред!

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
+2ma
Здравейте, пишете и Мен и колегата ми.
Доколкото знам до бара имало маса , там сме в 19:30ч. ако не и по-рано.
Доколкото знам до бара имало маса , там сме в 19:30ч. ако не и по-рано.

- Marketing_Guru
Plovdiv sabiraite se ! Za nas biaha vajni tezi sreshti !
Tesi sreshti sa mnogo vajni !
Chte sazdadete priateli koeto e mnogo vajno pri idvaneto Vi na kanadska zemia........
Osven tova shte ste na ednakav staj v emigraciata , ot edna valna shte ste kogato doidete tuk , shte imate obshti problemi.
Shtoto kato pitate niakoi bulgarin tuk "Otkade da si kupia matrak ? " ,toi shte e zabravil zashtoto sa minali 5 godini i veche go valnuva otkade da si vzeme zimni gumi za vtorata kola .
Vtoro --naistina piite alkohol shtoto tuk e skap.Ne che ne moje da si pozvolite ,no niama da e v kolichestvata koito moje da si pozvolite vav restorant Vestra.
Za masata ---namerete i slojete edno malko kanadsko zname-taka koito i da vleze shte znae che tova e masata.
Uspeh na vsichki !
haide plovdivchani fortza !
Chte sazdadete priateli koeto e mnogo vajno pri idvaneto Vi na kanadska zemia........
Osven tova shte ste na ednakav staj v emigraciata , ot edna valna shte ste kogato doidete tuk , shte imate obshti problemi.
Shtoto kato pitate niakoi bulgarin tuk "Otkade da si kupia matrak ? " ,toi shte e zabravil zashtoto sa minali 5 godini i veche go valnuva otkade da si vzeme zimni gumi za vtorata kola .
Vtoro --naistina piite alkohol shtoto tuk e skap.Ne che ne moje da si pozvolite ,no niama da e v kolichestvata koito moje da si pozvolite vav restorant Vestra.
Za masata ---namerete i slojete edno malko kanadsko zname-taka koito i da vleze shte znae che tova e masata.
Uspeh na vsichki !
haide plovdivchani fortza !
Винаги съм вярвал ,че демокрацията не е само свободата да избираме между Coca-Cola
и Pepsi -Cola , дано съм бил прав...........
и Pepsi -Cola , дано съм бил прав...........
- Дякон Игнатий