Za sabirane na poveche tochki>>>

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
stagogova

Za sabirane na poveche tochki>>>

Мнение от stagogova »

Zraveite! az sam oshte savsem v nachaloto ,, ohte ne sam izprashtala nikakvi dokumenti, ni ikam da si itgovorya na nyakolko vaprosa za po-sigurno i vyarvam che nyakoi ot va bi mi pomognal:):):0

az v momenta sam s diploma za bachelor degree, no am zapiala i master degree part-time,, i se predpolaga da vzema diploma chak fevruari 2007,,vaprosat mi e dali ega ako i pratya application-a shte me ozenyat s poveche tochki za master ili shte e po-dobre da izchakam da si vzema diplomata,, t.e. zasluzava li si da chakam ???

i drugiyat mi vapros e otnosno parite, koito tryabva da se garantirat v hoda an kakndidatstvaneto, tryabva li smetkata da e na moe ime,,ima li znachenie v koya banka imam smetka,, i kolko pari minimum tryabva da ima v neya??? merci predvaritelno :):)
vanio

Мнение от vanio »

po - wisokata stepen na obrazowanieto ti nosi poweche tochki, no ako na online testa sybirash minimuma, mojesh da zanesesh diplomata za master's chak na interwiuto.
Niama znachenie w koia banka ti e smetkata, samo che triabwa da e na twoe ime, a sredstwata mojesh da gi garantirash i s imot na twoe ime
vanio
stagogova

Мнение от stagogova »

Merci Vanio!,, no v sluchai che nyamam imot na moe ime,, ???
Аватар
avve
Обратна връзка:

здравей

Мнение от avve »

според мен много вероятно е да ти отговорят, че първо трябва да си завършиш образованието и след това да започнеш процедурата! при всички положения ако не покажеш заършена диплома няма да ти я признаят! естествено, това е мое мнение и не трябва да се обвързваш с него! успех!

а за парите ето linka

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... financiere
Savoir c'est pouvoir!
stagogova

Мнение от stagogova »

Merci ,avve! Zelaya uspeh i na teb!!!
nikito

Мнение от nikito »

когато смяташ кеша се включва такса но. 2, около 400 КАД, мисля че е толкова плюс минус малко) плюс такса за виза, 500, плюс самолетен билет до канада 400 евро (средно), плюс минимума за три месеца (виж за един човек колко е). това е всичко, което трябва да имаш сега, за да не стане като през февруари едно семейство бяха върнати защото не им стигат парите, с около 2000 долара. Мюсю Ла Рю като ги смятал им посочил, че всички разходи взети заедно не стигат за 6000 долара както те са декларирали. дал им срок от един месец да покажат че имат още кеш и тогава щели да получат сертификатите. дано ти стана ясна гледната ми точка.
stagogova

Мнение от stagogova »

Tova oznachava li che az kato single applicant tryabva da imam grubo 3000 canadian dollars v smetka ???
stagogova

Мнение от stagogova »

Dori 4000????
nikito

Мнение от nikito »

ами не знам, ти смяташ. колко излизат?
в БГ валута това е 5,600. ами бива за сам човек. за семейство от 3 сумата преди беше двойно повече, защото имаш още 1000 за виза, 300 още за втората такса, около 1700 още повече за престоя в квебек и самолетните билети и картинката отива към 8000/8500. КАД. това са груби изчисления.
nikito

Мнение от nikito »

за престой 2575 (грубо 2600), за виза 500, за втора такса 400 и самолетчето още 400 евро или около 600 КАД = 4100 без да броим сто кинта за медицински. ама те не са от съществено значение.
браво сметнала си ги правилно.
stagogova

Мнение от stagogova »

Merci za podrobnata info!!:):) A kakvo shte kazete po vaprosa za tarsene na rabota oshte ot BG,, i nyakoi znae li nyakakvi web-sitove , koito moga da razgledam???
nikito

Мнение от nikito »

ами какво ти е образованието? иначе на http://emploiquebec.net/anglais/
може да търсиш обяви за работа в квебек, а има линк за другите провинции.
но да намериш работа оттук е мишън тре-з-емпосибль :(
все пак има хора, които са получили покани, но те са малцина
stagogova

Мнение от stagogova »

obrazovanieto mi e ingener - tehnolog ( bachelor degree) po proizvodstvo na kozmetichni produktii sam sa staz okolo 2 godini po specialnotta,,
nikito

Мнение от nikito »

sorry, can't help you. :nenam:
stagogova

Мнение от stagogova »

Ti veche mi pomogna,, merci !!!
Заключено