Bihte li mi prepora4ali kompania v Sofia na dostapni tzeni, s koiato moje da se prati pasporta do Bukoresht za slagane na visa. Dokolkoto razbiram DHL e dosta skapa, no vse oshte ne sam proveriaval li4no. Blagodaria vi predvaritelno.
Лично аз работих с UPS - Британска компания - излезе ми 65 лв. на отиване и още 65 лв. на връщане . ( горе-долу ) www.ups.com
Има и по-евтини , които са български , но им нямам доверие !
Лично аз не бих жалил пари. Това ти е най важния документ- паспорт/виза. Ако аз (дай боже) стигна до този етап на процедурата, бих използвал утвърдена компания, независимо колко ще ми струва. Бих те посъветвал и ти да постъпиш така!
Ако отидеш лично , срока за издаване на виза е 2 седмици - следователно ще се наложи да висиш там !!! Питал съм лично в консулството в София !!! .... Но ако искаш ....пробвай .....
Аз ползвах Speedy от Варна. Струваше ми само 25 лв. Не защото толкова им струва услугата. По принцип вземат 25 за пращане и 25 за получаване, като последното се плаща като ти донесат лично пратката. Но Нашия куриер или забрави или нещо се обърка и си останахме само с шервите платени 25 лв. И аз си мислех няма да жаля пари "за най-важния документ", ама като направих сравнение с това което искат DHL се отказах. Нямах проблеми.
Днес пращахме по Speedy пратка от офиса и видях на тяхните пликове да пише , че правят промоция за пратки 0,5-3.0 кг.до Букурещ за периода 01.12.2005-01.06.2006 - само 10 евро.