Имам въпрос,ако може някой да каже,когато се плаща наведнъж таксата за документите за Букурещ и визите дали трябва да са на отделни платежни или може общата сума да бъде на едно платежно.Също така в каква валута е по-добре да бъде сумата,дали в USD или CAD.
Доколкото разбрах от по-горната тема,това за намалението се отнасяше за таксата за виза,нали?
Такси за Букурещ и виза
Re: Такси за Букурещ и виза
Да!vlado^ написа:Имам въпрос,ако може някой да каже,когато се плаща наведнъж таксата за документите за Букурещ и визите дали трябва да са на отделни платежни или може общата сума да бъде на едно платежно.Също така в каква валута е по-добре да бъде сумата,дали в USD или CAD.
Доколкото разбрах от по-горната тема,това за намалението се отнасяше за таксата за виза,нали?

http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/mai ... ian-en.asp
Беше 975 CAD или 820 USA $,a сега е 490 CAD !
On May 2, 2006, the Government of Canada announced a reduction of 50 percent for the $975 Right of Permanent Residence Fee. Immigrants who paid the Right of Permanent Residence Fee, but who are not permanent residents of Canada as of 12:00 a.m. EDT on May 3, 2006, are entitled to a refund.

-
- Обратна връзка:
За плащането на горепосочените неща, от Букурещ изискват в USD. Веднъж бях на една информационна сесия, и там споменахме за това, че плащаме в USD, и тоя дето я водеше беше много изненадан че това е така. Странно му беше, как така плащаме в американска валута. Но това е положението.
Като плащате, мисля че една бележка ще ви издадат. Те служителите в Юнион Банк си знаят работата. На бележката предполагам знаете че трябва да напишат на английски имената на главния кандидат, и на придружаващите, както и връзката на вторите с главния (дете, съпруг/съпруга).
Айде и честито намаление на цената !
Като плащате, мисля че една бележка ще ви издадат. Те служителите в Юнион Банк си знаят работата. На бележката предполагам знаете че трябва да напишат на английски имената на главния кандидат, и на придружаващите, както и връзката на вторите с главния (дете, съпруг/съпруга).
Айде и честито намаление на цената !