Роси, моме дай да се разберем ........... тук става дума за личните обиди ако случайно не си разбрала. Може ли да посочиш каде аз ругая? Или и ти май си пишеш без да мислиш ......Rosi написа:Bogdane, Bogdane, ako znae6 ti otkoga si stanal sme6nika na foruma.Ti gez i kanadskia duh ste prosto unikumi.Prisuediniavam se kum vladi64 .Boje , boje , kolko muka ima na toia sviat, boje.![]()
![]()
I ako tova bili "svestnite" bulgari,zadavam si vuprosa kakvi li sa drugite.
Какво правя в този форум ???
- vladi64
- Обратна връзка:
A be Botzo-Botzo,prez 1994 ste izpitva6 Hristo Stoi4kov po futbol!!!!!!Botzo написа:Хахахааааааааааааааааа,
това ли е великия българин. Тоя ритнитоплобец ли бе. Във ВИФ влезах през 1994. Но мисля че накаде споменах че името само фигурираше в плановете за присъствие - Христо Стоичков катедра фтбол. никй никога не го видя. Естествено беше в моята група - ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН (а ако не знаеш какво е това можеш да попиташ но УЧТИВО). Т.е. поне на задължителните лекций трябваше да присъства. Трябваше ........ ама само си му четяхме името му когато се подписвахме.
Велик българин, дрън дрън .......

Would you like to see Britania Rule again,my friend?
Абе Влади номер 64 и на теб ли ти бил толкова акъла ........ да се обиждаш за тоя цървуляк Ицето.
Значе на сички дето са обидени тук акълите им като на врабчета бе. Че вие ако с това се гордеете че сте българи, тежко и горко на българията ................ Дано няма други като вас че тая страна съвсем ще отиде на кино.
Значе на сички дето са обидени тук акълите им като на врабчета бе. Че вие ако с това се гордеете че сте българи, тежко и горко на българията ................ Дано няма други като вас че тая страна съвсем ще отиде на кино.
- vladi64
- Обратна връзка:
[quote="Botzo"]Абе Влади номер 64 и на теб ли ти бил толкова акъла ........ да се обиждаш за тоя цървуляк Ицето.
Значе на сички дето са обидени тук акълите им като на врабчета бе. Че вие ако с това се гордеете че сте българи, тежко и горко на българията ................ Дано няма други като вас че тая страна съвсем ще отиде на кино.[/quote
Botzo-Botzo(da se 4ete Bongo-Bongo) izobsto nqmam namerenie da otgovarqm na idiotizmite ti!!!Are leka nost!!!!
Значе на сички дето са обидени тук акълите им като на врабчета бе. Че вие ако с това се гордеете че сте българи, тежко и горко на българията ................ Дано няма други като вас че тая страна съвсем ще отиде на кино.[/quote
Botzo-Botzo(da se 4ete Bongo-Bongo) izobsto nqmam namerenie da otgovarqm na idiotizmite ti!!!Are leka nost!!!!
Would you like to see Britania Rule again,my friend?
HisShadow, гледай сегаHisShadow написа:abe smeshniko omaza se vetshe do ushite .... stiga vetshe - vsitshki razbraha kakvo nishto si ... vij tam kakvo ti e donesla jena ti za iadene i si liagai .... takiva junatsi kato teb jenite im gi hraniat obiknovenno ... oh balgarini-o-o-o ... ili po totshno Pra-Balgarino-o-o-o
старая се да не ругая и да спазвам добрия тон, но в никакъв случай няма да те оставя да годвориш за мой близки.
Та исках да кажа че че си кръгал простак няма съмнение, единственото за което се моля да те видя на живо и да залепя фасона ти на първата стена.
Моли се да не ме срешнеш.
Az pak se gordeya s Botzo,i s Gorgi i s Botzo i s liceto Gelyu Mitev Gelev se gordeya i s Botzo.Gord sam ,che sam balgarin i se gordeya s po gore izredenite mi sebepodobni.Kato dete si spomnyam Toshko Kozarev ,naistina ni razsmivashe,kloun -artist ,shapka mu svalyam ,spomnyam si po toya povod i za pesenta na Vasil Naydenov :;Klouna;-...klouna vinagi e tagen ...,a nashiya kloun vinagi e vesel ,che si ima veche i poddragka ,hm stranno neshto vesel kloun .Ako mu kaga ,che samo idiotite sa veseli klouni sigurno ste mi se obidi,kak da mu pomogna ,dano me razbere ,ne iskam da obigdam nikogo ,sashto i da se mesya v nechiy givot ,no vse pak mi e savestno ,nashe momche e balgarche.
I az tryabva da se prisaedinya kam Riba. Predi idvah da davam i poluchvam info, no sega may poveche stana gubene na vreme
Napravo ne moga da povyarvam na ochite si kato gledam kakva seleniya e nastanala po taya tema i kakvi grozni i daje otvratitelni obidi se sipyat. Abe, hora, ne sam tolkova vazrasten da vi drja nastavnicheski ton, ama vie se zabravihte. Moje li takova neshto? Az nyamam dori namerenie da otgovaryam na kakvito i da e obidi ili ironichni zabelejki po moy adres, zashtoto e pod dostoynstvoto mi. Nyamam namerenie da vlizam v spor za Levski, Kiril i Metodiy ili ne znam koy oshte, zashtoto prosto ne se interesuvam ot grcka ili bg istoriya. Sporovete i obidite sa izlishni. Oshte vednaj povtayram, za men idealniyat variant bi bil, da obmenyam polezno info sas saforumnici i da si pisha lichni saobshteniya, s tezi, koito sa mi priyatni. Ne iskam da se zayajdam i da karam koyto i da e da mrazi bg ili da obicha Canada! Na sila hubost ne stava. No i ne iskam nikoy da mi kazva kakv TRYABVA da se chuvstvam, zashtoto tova si e moya rabota. Az bg nito ya mrazya, nito ya obicham, prosto ne se interesuvam ot stranata, a samo ot blizkite i priyatelite si, shte napravya vsichko vazmojno decata mi da ne znayat bugarski. Tova e polojenieto i nyama smisal ot glupavi sporove i selski obidi. Te nishto nyama da promenyat. Kakto kaza Rosi, az sam unikum.

Napravo ne moga da povyarvam na ochite si kato gledam kakva seleniya e nastanala po taya tema i kakvi grozni i daje otvratitelni obidi se sipyat. Abe, hora, ne sam tolkova vazrasten da vi drja nastavnicheski ton, ama vie se zabravihte. Moje li takova neshto? Az nyamam dori namerenie da otgovaryam na kakvito i da e obidi ili ironichni zabelejki po moy adres, zashtoto e pod dostoynstvoto mi. Nyamam namerenie da vlizam v spor za Levski, Kiril i Metodiy ili ne znam koy oshte, zashtoto prosto ne se interesuvam ot grcka ili bg istoriya. Sporovete i obidite sa izlishni. Oshte vednaj povtayram, za men idealniyat variant bi bil, da obmenyam polezno info sas saforumnici i da si pisha lichni saobshteniya, s tezi, koito sa mi priyatni. Ne iskam da se zayajdam i da karam koyto i da e da mrazi bg ili da obicha Canada! Na sila hubost ne stava. No i ne iskam nikoy da mi kazva kakv TRYABVA da se chuvstvam, zashtoto tova si e moya rabota. Az bg nito ya mrazya, nito ya obicham, prosto ne se interesuvam ot stranata, a samo ot blizkite i priyatelite si, shte napravya vsichko vazmojno decata mi da ne znayat bugarski. Tova e polojenieto i nyama smisal ot glupavi sporove i selski obidi. Te nishto nyama da promenyat. Kakto kaza Rosi, az sam unikum.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид

I az tryabva da se prisaedinya kam Riba. Predi idvah da davam i poluchvam info, no sega may poveche stana gubene na vreme

Per aspera ad astra!

Re: Какво правя в този форум ???

Последно промяна от Kiwi на Чет Яну 15, 2004 5:39 am, променено общо 1 път.
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- gez
- Обратна връзка:
Picha Botzo si e savsem normalen. A az da ti kaja adash (kazvam se Vladimir, ako ne si razbral) che se kefia i svaliam shapka ne na Iceto ritnipraznoglaveca, a na hora kato Krasimir Balakov, Trifon Ivanov, Iordan Lechkov i t.n. Lecheto daje kmet stana na poslednite izbori!!!vladi64 написа:A be Botzo-Botzo,prez 1994 ste izpitva6 Hristo Stoi4kov po futbol!!!!!! Eba si mamata,sedq nad klaviaturata i se hilq v 6epi da ne subudq naselenieto v kusti A be ,pi4 ti normalen li si?????Ako ti be6e se klasiral za finali na svetovna kupa ste6e li nqkoi da te izpitva????
A za vas kakto e kazal poetut-А ВИЙ,ВИЙ СТЕ ИДИОТИ!!!!!
I da ti kaja, che nai-podhodiashtia primer za balgari, proslavili stranata si, pone za men sa ne futbolistite, a slednite golemi imena - Kaludi Kaludov, Nikola Gyuzelev, Gena Dimitrova, Raina Kabaivanska, "Troica Balgarka", Valia Balkanska i t.n.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото