След като имам отказ за емиграция в Монреал, след колко време може пак да се кандидаства?
Къде е по-добре за емиграция в Монреал или в Квобек и с какво е по добре или по зле? Моля, за реален отговор.
Относно оемиграция Монреал или Квебек
- мравката Z
Ако имаш промяна в информацията, която си писал първия път, най-вече по-добър френски или ново дете, рпомяна в нивото ти на обучение, можеш да кандидатстваш пак, без значение колко време е минало. Тук много харесват да си настоятелен и това не се смята за нахалство. Монреал е много голям град с много повече възможности за работа от Квебек. Всеки с късмета си, някои си намират работа в Квебек на втората седмица, а други 2 години не могат да си намерят работа в Монреал. Забавленията са в Монреал, повече възможности за учене, възможност да си намериш работа само с английски.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
то и за там става въпрос, но нали си чувал-голяма страна, много градовеorch написа:Ako pita6 mene, po-dobre v Canada
а на въпроса на janoaria-това е едно страхотно място където от няколко години разни хора питат нещо и други им отговарят, започни оттам
http://www.bgcanada.com/pforum/search.php
Успехи!
...мразя мастика без айрян...
Е нали трябва от време на време да се пуска и по някоя тема и да се пита това онова, не може само да четем в архивите. Нужно е да се търси мнението и на повечко хора, да има плурализъм, а от там и демократичност.totev написа: а на въпроса на janoaria-това е едно страхотно място където от няколко години разни хора питат нещо и други им отговарят, започни оттам
http://www.bgcanada.com/pforum/search.php
Успехи!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
ivanko13, и ти си прав,но факт е че тази тема под едно или друго заглавие е объждана всеки месец, а ситуацията едва ли се е променила много.Можеш да видиш че преди време тези теми бяха по 8-10 страници, с течение на времето на все по-малко хора им се занимава да отговарят и то на такива общи въпроси.Ако въпроса беше, да речем "В кой квартал на западен Монреал, да търся квартира" или нещо от сорта, предполагам че както новодошли, така и по-старите пушки ще се включът.
Но Кебек сити или Монреал да избера едва ли вече може да предизвика голям интерес, пък и мисля че в началото, нещата са доста еднакви...
Които има какво да каже, да го стори, може да изкочи и нещо интересно,
аз лично нямам опит, но съм чел доста неща във форума.
Но Кебек сити или Монреал да избера едва ли вече може да предизвика голям интерес, пък и мисля че в началото, нещата са доста еднакви...
Които има какво да каже, да го стори, може да изкочи и нещо интересно,
аз лично нямам опит, но съм чел доста неща във форума.
...мразя мастика без айрян...