Truden kasus

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Goblin

Truden kasus

Мнение от Goblin »

Ne znam ot kade da zapochna, zatova ste pitam napravo, pak dano se nameri nqkoi, koito da moze da mi otgovori.
S priqtelq mi iskame da zaminem za Kanada, az pokrivam isiskavaniqt i qvno trqbva da sam parvi applicant, no toi e polizai, tova problem li e pri prozedurata. Trqbvat li nqkakvi spezialni dokumenti?
Blagodarq predvaritelno!
roni

Мнение от roni »

Zdravei!
Kazysat vi izobshto ne e tryden,ima mnogo semeistva kato vas (bilo to voenni ili policai) vkluchitelno i nie.Pravite vsichki dokumenti i za dvamata i deistvate smelo. Prechki po-skoro shte ima (poradi specifikata na profesiata) dokato momcheto si nabavi neobhodimite dok. na miasto v BG.,a ne vav Viena. I triabva da mine na vtoro intervu kato vsichki voenni i policai.
Yspeh!
orch

Мнение от orch »

Tova za vtoroto intervu vob6te ne e vjarno. (Ot de se navadiha tolkoz razbira4i??!!) Kazvam go ot li4en opit.
Deistvaite smelo! Nema sta6no noja e darven :-))))
roni

Мнение от roni »

Ami i az ti kazvam ot lichen opit,che saprygat mi beshe vikan na vtoro intervu i to v Bykyresht.
Ne sme razbirachi,a prepatili! :twisted:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Успокойте се и не се нахвърляйте един срещу друг, защото и двете позиции са еднакво верни и еднакво грешни.
Вярното е, че на второ интервю в Букурещ са викани доста кандидат-емигранти по процедурата за Квебек и сред тях има и полицаи, военни и т.н. Но има викани и такива, дето нищо общо са си нямали със споменатите или с каквито и да е държавни служби. Факт е също така, че има и доста полицаи и военни, които пък не са викани в Букурещ. Лично познавам хора и от единия и от другия пример.
Така че грешката е в обобщаването на личните ви случаи - "Не съм викан, а съм военен - никой не викат" и "Военен съм и ме викаха, значи всички като мен ги викат." И двете твърдения са еднакво грешни.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено