Дали ще е проблем?
Дали ще е проблем?
Дъщеря ми е с лека форма на ДЦП.Дали това няма да ни попречи да кандидатстваме за Квебек?Имам предвид разбрах че ние със съпругът ми трябва да сме напълно здрави,това важи ли за децата?
- мравката Z
съвет
Не знам какво е ДЦП, но мисля, че няма да имате проблеми при кандидатсването. Тук хората са много толерантни към всички хора, които са с някакви заболявания. Ако имате възможност да какндидатствате, непременно опитайте. Децата тук наистина се чувстват много добре.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Re: съвет
е това е много сладкомравката Z написа:Не знам какво е ДЦП, но мисля, че няма да имате проблеми при кандидатсването. Тук хората са много толерантни към всички хора, които са с някакви заболявания. Ако имате възможност да какндидатствате, непременно опитайте. Децата тук наистина се чувстват много добре.

те хора та са ясни : не се допускат болни:
1. опасни за околните - това не е вашия случай
2. такива които искаt скъпо струващи грижи - и това не ми мяза на вашия случай
ergo кандидатствайте........
Ne se pritesnqvai-smelo napred!Zapi6i q na pluvane.Moe blizko dete ima6e grabna4no izkrivqvane.Dori lekarite ne vqrvaha,4e moge da zadargi gradusite,akamo li da se opravi. Za 4 godini aktivno pluvane ne samo , 4e ne i li4i, no i kato mine po ulicite mom4etata se obra6tat sled neq.Ubedena sam , 4e i tvoqta 6terka 6te e 6tra6na madama sled vreme! A za candidatstvaneto tova nqma da e problem.ZA men tova e kato da nosi6 o4ila naprimer i ne razre6avai na absolutno nikoi da misli za deteto po drug na4in! USPEH!