Някой на 22 април за Торонто
Някой на 22 април за Торонто
Някой да пътува на 22 април за Торонто с British
Nie patuvaxme na 2.04 s 4ehite. Nikakvi problemi namahme. Na letisteto v Toronto sledvate ostanalite patnitzi. Sled proverkata na pasportite vi poso4vat gishetata za emirantite. Minavate mnogo barzo, pitat vi s kakvi pari vlizate i otivate da si vzemete bagaja. Sled tova minavate poslednata /proverka/ na koyato ako ste vnasyate oste nessto po natatak ste tryabva da go deklarirate. Sasto pitat za alkohol, tzigari.
I ste ve4e v Toronto.
Ottam natatak samo uspehi.
I ste ve4e v Toronto.
vapros
Zdraveite,
Moje li da mi kajete kakva e cenata na bileta?
Blagodarya i mnogo uspehi
Moje li da mi kajete kakva e cenata na bileta?
Blagodarya i mnogo uspehi
-
Re: Някой на 22 април за Торонто
ne, no n 3 mai s Air Canada ot Frankfurt obratno za u doma v Calgarybahama написа:Някой да пътува на 22 април за Торонто с British
ако им кажа 100 CAD дали ще ме върнат обратноalb написа:Nie patuvaxme na 2.04 s 4ehite. Nikakvi problemi namahme. Na letisteto v Toronto sledvate ostanalite patnitzi. Sled proverkata na pasportite vi poso4vat gishetata za emirantite. Minavate mnogo barzo, pitat vi s kakvi pari vlizate i otivate da si vzemete bagaja. Sled tova minavate poslednata /proverka/ na koyato ako ste vnasyate oste nessto po natatak ste tryabva da go deklarirate. Sasto pitat za alkohol, tzigari.
I ste ve4e v Toronto.