Дайте съвет!!!???
Дайте съвет!!!???
вчера получихме известие от Виена, че не покриваме минимума от 58
т. не ни достигат 7 т. и препоръка да изпратим документи с, който да си повишим резултата.
а може и да обжалваме ???
дайте моля някой съвет....
10XXXXX
т. не ни достигат 7 т. и препоръка да изпратим документи с, който да си повишим резултата.
а може и да обжалваме ???
дайте моля някой съвет....
10XXXXX
ето повече инфо.
семейство с две деца под 8 годишни, и двамата сме вишисти аз съм с магистърска степен(икономика) и съм водещ (39г.) за образование са ме оценили с 8т.
за език англ. съм писал 11.12
за език фр. 4.5 средно
имам чуството че доста са ни орязали, защото на предварителния тест бяхме с 8 т. отгоре
стажовете ги имам.
не сме изпратили никакви документи за френския освен документ подписан от частна учителка по френски удостоверяващ, че ходим на уроци при нея(това не е официален документ), може би тук е ключа.
ако имате още ? отговарям.
с поздрави и успех
за език англ. съм писал 11.12
за език фр. 4.5 средно
имам чуството че доста са ни орязали, защото на предварителния тест бяхме с 8 т. отгоре
стажовете ги имам.
не сме изпратили никакви документи за френския освен документ подписан от частна учителка по френски удостоверяващ, че ходим на уроци при нея(това не е официален документ), може би тук е ключа.
ако имате още ? отговарям.
с поздрави и успех
zdrasti, struva mi se 4e frenskq e problema, ima6 11/12 na english, no tqh gi interesuva frenskiq pove4e. Pri men sa6to be6e taka /doidoh ot USA/. Drug e vaprosa 4e na intervuto ne me pitaha nito duma na english... Ina4e kato vi gledam dannite ne vijdam kakvo drugo moje da e.
Pravi kakvoto triabva, pak da stava kakvoto 6te !!!
?
Здравей rrenn,
Жалко за отказа, защото на пръв поглед имате данните за нужните точки.
Все пак информацията, която даваш е малко непълна за да се даде по-точна оценка. Липсват данни дали ти или съпругата ти имате втора специалност, дали образованието ти е по търсена в Квебек специалност, както и дали стажа ти е по такава специалност. Защото ако на тези въпроси отговорът е отрицателен, единственият начин за покриване на критериите е демонстриране на отличен френски.
По начина, по който са ви уведомили остава да докажете това единствено чрез документи за допълнително завършени курсове за високи нива на езика.
Ако пък имаш данни за по-горните критерии, то тогава с право можеш да се замислиш за обжалване. Но дай да видим как стоят нещата в действителност преди да се правят прибързани заключения или някакви крайни изводи. Успех! 
Жалко за отказа, защото на пръв поглед имате данните за нужните точки.

poglednete tova
не зная как са сметнали точките, но мисля че имат грешка или аз греша
дайте мнение....

изкарвам ги повече...!!!
дайте мнение....

изкарвам ги повече...!!!
Допуснал съм грешка
липсват ти само 4 точки за да получиш още 8 точки от ЕМР. ти май смяташ 31 от ЕМР, нали, не това е вторично оценяване, което ако имаш 35 точки получаваш още 8 към общия сбор. според ЕМР съпругата ти няма никакви познания по френч, ето тук губиш най малко 2 точки,
и със стажа си резнат, трябва да имаш поне 5 години по специалността, стаж по нещо за което не се изисква особено образование не се признава, това го пише с малки букви на он-лаин теста, за съжаление малко хора го знаят, т.е. ако си бил чистач или друго сори, немаш стаж.
от това губиш 2 точки
ето 51+8+2=61т. макар че сте на възраст, т.е. над 35.
и като праснеш повече френч и си вътре.
явно криеш информация. иначе досега да беше станало ясно що си отрязан
липсват ти само 4 точки за да получиш още 8 точки от ЕМР. ти май смяташ 31 от ЕМР, нали, не това е вторично оценяване, което ако имаш 35 точки получаваш още 8 към общия сбор. според ЕМР съпругата ти няма никакви познания по френч, ето тук губиш най малко 2 точки,
и със стажа си резнат, трябва да имаш поне 5 години по специалността, стаж по нещо за което не се изисква особено образование не се признава, това го пише с малки букви на он-лаин теста, за съжаление малко хора го знаят, т.е. ако си бил чистач или друго сори, немаш стаж.
от това губиш 2 точки
ето 51+8+2=61т. макар че сте на възраст, т.е. над 35.
и като праснеш повече френч и си вътре.
явно криеш информация. иначе досега да беше станало ясно що си отрязан
Последно промяна от nikito на Чет Апр 13, 2006 12:07 pm, променено общо 1 път.
ne sam naqsno
не крия информация и ако конретизираш, каво те итересува точно
веднага го давам... нали сам на зор и тарся решение
вобще не сам нясно с този документ.
предварителния тест го правих на енглиш
според теб каво допълнително да пратя
помагай моля,ако можеш
веднага го давам... нали сам на зор и тарся решение
вобще не сам нясно с този документ.
предварителния тест го правих на енглиш
според теб каво допълнително да пратя
помагай моля,ако можеш
не искам да съм груб, просто мислех на глас, дай си инофото за стажа, защо жена ти няма оченка за френски
ЕМР е способност за адаптация. това е един вид вторично оценяване (селекция) където повторно се пресяват образование език, стаж, на теб и съпругата ти, връзки с приятел от квебек, последното пак ти липсва, от това губиш точка, разбираш ли?
и най вече френски, френски и пак френски, сега виждам, че имаш и втора специалност, това са си две точки супер, те са вписани, но къде ти е стажа човек, къде?
ЕМР е способност за адаптация. това е един вид вторично оценяване (селекция) където повторно се пресяват образование език, стаж, на теб и съпругата ти, връзки с приятел от квебек, последното пак ти липсва, от това губиш точка, разбираш ли?
и най вече френски, френски и пак френски, сега виждам, че имаш и втора специалност, това са си две точки супер, те са вписани, но къде ти е стажа човек, къде?
за образование - 8
втора специалност 2
ЕМР - губиш 8 точки както вече ти обясних горе.
ЕМР се изчислява:
образ. 8+втора спец2+стаж 5+поснат в квебек0+възраст2+френски4+английски3+съпруга обазов4+стаж съпруга1+възраст2+френски0 (ето тука тя губи поне 2 точки) =31 от минимално 35 за да получиш допълнително 8 точки към целия сбор.
стаж 8 (защо , нямаш ли пет години по специалността, на 40 години си, я.
познат в квебек 0+език по френски 7 т. +английски6=13
образование съпруга 5+стаж2+фреснки4 (защо тук е описан френски, а на ЕМР няма френски, това е странно, дано не бъркам)
моля другите също да хвърлят един поглед върху това да не би аз да съм грешка,
колко писа на съпругата си за френча? това 4 точки отговаря на средно ниво по оценяване на придружаващ кандидат,
бре наистина това е странно,
както и да е деца4 +финансова осигуреност1= 51 всичко.
не ти стигат 7 точки.
аз мисля че трябва да се питат защо на ЕМР отчитат че жена ти няма френски, а на следващото оценяване и се дават 4 точки.
дали ако се явите на изпит в Алианса да ви се докаже ниво на владеене няма да свърши работа за повторно оценяване.
мисля че са направили грешка и си оправи нещаста за стажа,
тук
http://www.iijcan.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
са дадени точките за оценява, като за стаж над пет години се смятат 10 точки
втора специалност 2
ЕМР - губиш 8 точки както вече ти обясних горе.
ЕМР се изчислява:
образ. 8+втора спец2+стаж 5+поснат в квебек0+възраст2+френски4+английски3+съпруга обазов4+стаж съпруга1+възраст2+френски0 (ето тука тя губи поне 2 точки) =31 от минимално 35 за да получиш допълнително 8 точки към целия сбор.
стаж 8 (защо , нямаш ли пет години по специалността, на 40 години си, я.
познат в квебек 0+език по френски 7 т. +английски6=13
образование съпруга 5+стаж2+фреснки4 (защо тук е описан френски, а на ЕМР няма френски, това е странно, дано не бъркам)
моля другите също да хвърлят един поглед върху това да не би аз да съм грешка,
колко писа на съпругата си за френча? това 4 точки отговаря на средно ниво по оценяване на придружаващ кандидат,
бре наистина това е странно,
както и да е деца4 +финансова осигуреност1= 51 всичко.
не ти стигат 7 точки.
аз мисля че трябва да се питат защо на ЕМР отчитат че жена ти няма френски, а на следващото оценяване и се дават 4 точки.
дали ако се явите на изпит в Алианса да ви се докаже ниво на владеене няма да свърши работа за повторно оценяване.
мисля че са направили грешка и си оправи нещаста за стажа,
тук
http://www.iijcan.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
са дадени точките за оценява, като за стаж над пет години се смятат 10 точки
габрово, прочети всичко, което е написано за имиграцията за квебек на този портал и ще научиш повече от това да чакаш някой да седне да ти се обяснява на всеки въпрос, сериозно ти говоря, пестиш време
на въпроса ти, на интервюто те питат и на само фреснки и един два въпроса на английски, ама чети повече от старите материали написани и почни с тези в ляво на екрана ти.
на въпроса ти, на интервюто те питат и на само фреснки и един два въпроса на английски, ама чети повече от старите материали написани и почни с тези в ляво на екрана ти.
стажа
прав си, току що направих проверка на това , което сме изпратили
пропусна ли сме да напишем стажа ми като ски учител от 2000 до 2005
по 3,5месеца на година а това са над 15 месеца незнам как е станало документите ни ги попълва една жена в такова бюро за услуги но вината си е моя, може би ще трябва да направим корекция и да я изпратим, те имат при тях копие на тази трудова книжка но със сигорност не са го погледнали защото четът само апликеишана,
и пак за френския : вярно писал сам за жена ми средно
и за мен съм писъл средно напреднъл (лошо защото не съм го подкрепил с никакави документи освен един лист написан от фейк учител)
кво да права със стажа?????
от каде мога да взема някакви часове да дигна нивото на фр.
и колко струва (едва ли знаеш, но това не е толкова важно)
абе бива те по си в час , помагай...
10XXXXX
пропусна ли сме да напишем стажа ми като ски учител от 2000 до 2005
по 3,5месеца на година а това са над 15 месеца незнам как е станало документите ни ги попълва една жена в такова бюро за услуги но вината си е моя, може би ще трябва да направим корекция и да я изпратим, те имат при тях копие на тази трудова книжка но със сигорност не са го погледнали защото четът само апликеишана,
и пак за френския : вярно писал сам за жена ми средно
и за мен съм писъл средно напреднъл (лошо защото не съм го подкрепил с никакави документи освен един лист написан от фейк учител)
кво да права със стажа?????
от каде мога да взема някакви часове да дигна нивото на фр.
и колко струва (едва ли знаеш, но това не е толкова важно)
абе бива те по си в час , помагай...
10XXXXX
значи в алианс един изпит за ниво на френски е около 40 кинта на калпак, ако се явиш на изпит със жената и изкарате някакъв резултат им го пратете и им обещайте че ще учите още докато изкарате нужното ниво.
аз бих ти препоръчал веднага да им пишеш да официалние е-мейл каато им посочиш номера си и да им кажеш че има пропуски в твоите документи. извини им се помоли ги за отсрочка с времето, аре ти имаш гот дипломи и прочие не може да резнат ей така.
въобще ги помоли да ти дадат шанс да им изпратиш документите без да се налага да плащаш нова такса. не им споменавай че си ходил на фирма, ще те наругаят.
значи стаж и френския за жена ти ще оправят проблема.
ами познат от квебек? това също може да помислиш.
ако трябва пусни молба тук във форума някой да се навие да ти даде адреса си за да им го пратиш като инфо.
аз бих ти препоръчал веднага да им пишеш да официалние е-мейл каато им посочиш номера си и да им кажеш че има пропуски в твоите документи. извини им се помоли ги за отсрочка с времето, аре ти имаш гот дипломи и прочие не може да резнат ей така.
въобще ги помоли да ти дадат шанс да им изпратиш документите без да се налага да плащаш нова такса. не им споменавай че си ходил на фирма, ще те наругаят.
значи стаж и френския за жена ти ще оправят проблема.
ами познат от квебек? това също може да помислиш.
ако трябва пусни молба тук във форума някой да се навие да ти даде адреса си за да им го пратиш като инфо.