otkaz

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
simo_mm

otkaz

Мнение от simo_mm »

poneje nemojah me da si izvadim adresna registracia za dokazvane na savmesno sajitelstvo ot Viena ni otgovoriha niamame neobhodimia dokument za dokazvane na sajitelstvo i molbata ni ste bade prekratena za razglejdane. Moje li da kandidatstva me pak sled kato ve4e moje da usigorim tozi dokument i tova zna4e li 4e samo tova e bil problema i otgovariame na drugite iziskvania
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

СВАДБА това е решението и им пращате сведетелството за брак :D
nikito

Мнение от nikito »

biqvienne@micc.gouv.qc.ca
пиши им е-мейл и ги питай директно. все пак си им платил най-малкото трябва да ти дадат инфо нали?
тьй че гледай да си оползотвориш парите.
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Мдааа, и аз подкрепям anakim! Сватбата е май най-добрия изход. И при нас нещата се развиха така, писаха ни да им пратим документ за обща сметка или общ постоянен адрес или да ни разглеждат поотделно кандидатурите. И ние се оженихме! :wink: [/quote]
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

сестрами така направиха и сега са в канада те имаха документ за 8 месеца и получиха отказ и се ожениха!!! аиде наздраве за младоженците :beer:
haimana

Мнение от haimana »

Ужас, за едната Канада да се ожениш :lol:
Но така в живота, трябва да се правят жертви :roll:
:beer: :beer: :beer:
Аватар
fandjo
Обратна връзка:

Мнение от fandjo »

няма проблеми, нито ще сте първите нито последните, които ще си намерят това за повод да се оженята... така че, наздраве :beer: :beer: :beer: :D
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Да, и ние не можахме да докажем съвместно съжителство, въпреки че имаме дете на 4 год. Оженихме се и след 5 дни пратихме документи.
бъди красив труп!
Заключено