savmesno sajitelstvo
savmesno sajitelstvo
s kakvi dokumenti moje da se dokaje tova sajitelstvo
- Bily T
Re: savmesno sajitelstvo
Със сватба аре още едни младоженци - честотоsimo_mm написа:s kakvi dokumenti moje da se dokaje tova sajitelstvo
документите са три по принцип - адресна карта от общината по местоживеене, че живеете на посочения адрес поне една година преди кандидатурата, удостоверение от полицията пак за същото, или документи за платени сметки за ток, парно и т.н. но на името на двамата пак за година назад.
Успех
NO PAIN NO GAIN
Blagodarq mnogo za otgovorite i savetite na vsi4ki.
Iskam oba4e da pitam dali sled kato te ve4e ni otkazaha da ni odobrqt molbata poradi lipsata na dokument ,koito da dokazva sajitelstvo she ima smisal sega da se ojenim ili she trqbva da kandidatstvame nanovo.
I drugo ne e li problem, 4e ako sklu4im brak toi nqma da e otpredi edna godina.
Iskam oba4e da pitam dali sled kato te ve4e ni otkazaha da ni odobrqt molbata poradi lipsata na dokument ,koito da dokazva sajitelstvo she ima smisal sega da se ojenim ili she trqbva da kandidatstvame nanovo.
I drugo ne e li problem, 4e ako sklu4im brak toi nqma da e otpredi edna godina.
По втория вьпрос няма значение откога е брака може и от 1 ден да е
По първия, не казваш дали са ви дали директен отказ или са ви оставили отворена вратичка да докажете тва съжителство ?????Ако е така подписваите и пращаите дубликат от свидетелството за брак,имаи на предвид че по някъв непонятен закон за мен трябва предварително да се запишеш в ритуалния дом и чак след 30 дена може да се ожените
по рано не може 

По първия, не казваш дали са ви дали директен отказ или са ви оставили отворена вратичка да докажете тва съжителство ?????Ако е така подписваите и пращаите дубликат от свидетелството за брак,имаи на предвид че по някъв непонятен закон за мен трябва предварително да се запишеш в ритуалния дом и чак след 30 дена може да се ожените

зо документ за граждански брак
Ако изберете за подписването делничен ден и обясните на служителите, че трябва да подпишете спешно - до една седмица може да сте женени и да пращатате документа във Виена.
Във Виена би трябвало да ви разгледат досието. Случвало се е много пъти и след отказ кандидатът да прати липсващи документи и те са му продължавали процедурата.
Няма значение от колко време сте женени. Може и от 1 ден. Важно е да пратите документ за сключен граждански брак.
Що се отнася до сватбената рокля, музиката, яденето и роднините - ами и по-късно може да си направите сватбено тържество. Например, ако решите да скючите църковен брак.
Наздраве

Във Виена би трябвало да ви разгледат досието. Случвало се е много пъти и след отказ кандидатът да прати липсващи документи и те са му продължавали процедурата.
Няма значение от колко време сте женени. Може и от 1 ден. Важно е да пратите документ за сключен граждански брак.
Що се отнася до сватбената рокля, музиката, яденето и роднините - ами и по-късно може да си направите сватбено тържество. Например, ако решите да скючите църковен брак.
Наздраве

Здравейте на всички! И на нас с моята приятелка ни предстои да пуснем документи за Квебек.Единственото нещо е това че не знаем как да докажем (имам предвид с документ) нашето съвместно съжителство,тъй като ние живеем вкъщи,но тя не си е променяла адресната регистрация в личната си карта.Искам да попитам ако направим една бележка от домоуправителя и от други хора,живеещи във входа,а също и подписи и на моите родители че ние де факто живеем заедно и си делим сметките,то това достатъчно ли ще е за доказване на въпросното ни съжителство?Имаме също така и гаранционни карти на няколко неща,които сме си купували,а също и ПРЕДОСТАТЪЧЕН снимков материал от 4 години насам от рожденни дни,празненства и други такива.Моля ви да ми дадете малко информация или идеи как да разреша този проблем с документите ни?Предварително благодаря!!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Tozi puk zakon otkoga e???kurta007 написа:По втория вьпрос няма значение откога е брака може и от 1 ден да е![]()
По първия, не казваш дали са ви дали директен отказ или са ви оставили отворена вратичка да докажете тва съжителство ?????Ако е така подписваите и пращаите дубликат от свидетелството за брак,имаи на предвид че по някъв непонятен закон за мен трябва предварително да се запишеш в ритуалния дом и чак след 30 дена може да се оженитепо рано не може
Poznavam hora, koito sa se ojenili ot dnes za utre! I edni drugi, koito vse pak izchakaha edna sedmica!
Представителна извадка тип "паплач"

- SAVANNA
- Обратна връзка:
RobinHood,
нищо не ти пречи да опиташ, но единственото което те признават и има голяма тежест в доказване на съжитеството е бележка от общината или такава от полицията. Ние също бяхме в такова положение. Наложи ми се да изфабрикувам един фалшификат на адресна карта тъй като нямаше друг начин как да докажем и да се задвижи процедурата. Всичко мина нормално.
Не изключвайте и варианта със сватбата. На нас ни предстои
Успех!!!
нищо не ти пречи да опиташ, но единственото което те признават и има голяма тежест в доказване на съжитеството е бележка от общината или такава от полицията. Ние също бяхме в такова положение. Наложи ми се да изфабрикувам един фалшификат на адресна карта тъй като нямаше друг начин как да докажем и да се задвижи процедурата. Всичко мина нормално.
Не изключвайте и варианта със сватбата. На нас ни предстои

Успех!!!
- SAVANNA
- Обратна връзка:
По принцип е така от доста време. Има един такъв едномесечен период на изчакване и преосмисляне на вече взетото решение за брак, нещо като "Последен шанс" да се измъкнешElia написа:Tozi puk zakon otkoga e???kurta007 написа:По втория вьпрос няма значение откога е брака може и от 1 ден да е![]()
По първия, не казваш дали са ви дали директен отказ или са ви оставили отворена вратичка да докажете тва съжителство ?????Ако е така подписваите и пращаите дубликат от свидетелството за брак,имаи на предвид че по някъв непонятен закон за мен трябва предварително да се запишеш в ритуалния дом и чак след 30 дена може да се оженитепо рано не може
Poznavam hora, koito sa se ojenili ot dnes za utre! I edni drugi, koito vse pak izchakaha edna sedmica!

Но по принцип е възможно да стане и от днес за вчера. Все пак сте в България хорица, няма невъзможни неща!!!
Просто бъдете по-настоятелни и кажете че е на живот и смърт!
Късмет

Най-напред,благодаря за отговора.Въпросът за сватбата си стои от доста време,но ние искаме да се направи както си трябва(сватбата де),та затова само заради този документ едва ли ще хукнем към Ритуалния дом.Интересува ме обаче как мога да "изфабрикувам" и аз една адресна карта?!? Моля те,ако не ти е проблем да ми пуснеш едно съобщение на лична да кажеш как става.Благодаря!!!
conjoint de fait
Zna4i kazvash, 4e nisho 4e sa ni otkazali ako se ojenim i im pratim dokumenta sega ima shans da ni varnat v procedurata?
Ami dali samo tova e bil problema za otkaza, samo tozi dokument li. Zashoto te nisho drugo ne sa ni kazali, 4e ne ni e nared v dokumentite?
Ami dali samo tova e bil problema za otkaza, samo tozi dokument li. Zashoto te nisho drugo ne sa ni kazali, 4e ne ni e nared v dokumentite?
- SAVANNA
- Обратна връзка:
Re: conjoint de fait
Ами да, достатъчно им е да ви откажат ако го нямате това. В такъв случай вече не отговаряте на условията за кандидатстване като двойка. Пратете им документа и нямайте грижи!simo_mm написа:Zna4i kazvash, 4e nisho 4e sa ni otkazali ako se ojenim i im pratim dokumenta sega ima shans da ni varnat v procedurata?