Отказ от Lemay

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
anete

Re: Отказ от Lemay

Мнение от anete »

"възможно е, аз днес така предценявам, вие имате право в определения срок да обжалвате пред комисията в Монреал".

А коя е въпросната комисия и как може да се намерят нейните координати ?
nikito

Мнение от nikito »

мисля, че ако няма адрес тук, тогава от виена са длъжни да ти дадат пълно инфо по въпроса, нали?
а дали изпитващият не е дал тази информация на скъсания?
би трябвало
simona

s

Мнение от simona »

:?: zdr.,kolko vreme i kade si u4il frenski?kakvo te pitaha na intervuto?az sam ot pld.,podgotvqm doc za monreal
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

Съжалявам за теб,Ice,аз също съм инженер,но машинен,в момента не съм проверявала дали твоята специалност е сред търсените,но все ми се струва,че я има.Ако провериш и се окаже че е така-можеш да обжалваш мисля.И все пак недоумявам как пускат хора с нетърсени професии,с по-ниско образование,по-малко стаж(намам нищо против никой),но ако аз изпитвах щях да те пусна!
Всяко зло за добро!
Изображение
borsay

hi

Мнение от borsay »

po moi skromni nablyudeniya, rezat kandidatite s tarsena profesiya, bez da se zamislyat! prichinata na mene mi e yasna - te prezenyavat i dali kato stapite tuka, vednaga sthe si namerite rabota s tazi tarsena profesiya- ami nyama da si namerite, osven ako ne ste programisti, ama i za tam ne e sigurno...ayde mnogo pisah, ako sam obidil nyakogo, sorry che se namessih. opitay bez tarsena profesiya 8)
simona

Мнение от simona »

v pld li jivee6?
Аватар
IceD

Мнение от IceD »

Не знам защо ви е притрябвала въпросната комисия, не пожелавам на никой да и види адреса, защото с него завършва отказа.
И все пак:
Service de la révision administrative
Ministère de l'Immigration et des Communautés culturelles
C.P.170, bureau 2.70
800, rue du Square Victoria
Montréal H4Z 1C8
Заключено