Ей муха, за какво дразнене говориш бе? От всеки 20 коли тук в Америка, 15 са джипове. То всеки на практика кара някакъв трък.myha написа:Ivet,zashto draznish horata che imash jeep?:))
Kypi si kolelo i vsichki shte ti sachyvstvat ,mai zabravi kakvo e balgarska rabota ?:)
Az lichno mnogo se radvam che vi go nameriha !!!
Az kakav jeep bi me posavetvala da si kypia ?
този модел горещо ти го препоръчвам и аз, поради следните очевидни предимства: "8 лифт, защитен цвят, ролбари и rollcage, допълнителни халогени,офф- роад гуми и джанти(изглеждат ми на "35 super swampers, ама може и да са myke thopmson), arb air lockers - преден и заден, раздатка atlas II,шнорхел и ред други. просто е готов - качваш се и почваш да громиш врагаMrGeek написа:Ей муха, за какво дразнене говориш бе? От всеки 20 коли тук в Америка, 15 са джипове. То всеки на практика кара някакъв трък.
Понеже Ивет вече вероятно спинка, позволи ми да те посъветвам аз за един добър модел джип:
Бе той точно където му е работата се обажда, ама ти кво правиш в тая тема, не знам? :nenam: А за селянина кво да ти кажа - както са му откраднали джипа, така си купува друг без проблем, а ти можеш само да го гледаш през крив макарон!some написа:Selianina mitko da ne sa obazda det ne mu e rabota, bez zvezdichki.