Ivet,triabva da pocherpite
Napravi kyrban che mnogo nazad ti tragna bileta ,jipa i t n !!
az si mislia che niakoi myhlio ot serviza si e izkaral dyblikati klychove i vi go e dignal mai sa im haresali gymite s jantite ako ste gi kypyvali new?!!
Karai choveshkoto oko vinagi iska poveche i poveche !!:)))
Triabva da pocherpite !!:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Изродска работа, като отидохме да си видим джипа, той тъжна картинка, взели са електронното запалване, делкото, че е по-специфично на тая кола, акумулатора, вътре каквото са могли са откачили - колони, радио и т.н., плюс четитите гуми с джантите и спирачните дискове, изпонарязали са кабелите, за да я запалят...
haresali sa ia za chasti .taka shte izkarat poveche kinti i ne bie na ochi. mnogo kofti. shte struva skapo da se opravi , po-dobre nova, a taia ia prodaite na chasti. shtom sa opriali i do spirachnite diskove. boje opazi.
Ivet написа:Изродска работа, като отидохме да си видим джипа, той тъжна картинка, взели са електронното запалване, делкото, че е по-специфично на тая кола, акумулатора, вътре каквото са могли са откачили - колони, радио и т.н., плюс четитите гуми с джантите и спирачните дискове, изпонарязали са кабелите, за да я запалят...
Дай снимка, де! Така на голо хич не мога да страдам!
И Joana беше намекнала, че джипът на Ivet ще бъде открит за отрицателно време - пред някой от клубовете, в които членувала или под шипковия храст, на изложението във Ванкувър, под номер 7 или 8, ама администраторът й изтри мнението - незнайно защо.
Айде, не се притеснявай толкова, важното е, че всичко свърши благополучно - особено като се има предвид факта, че през цялото време ти висеше във форума, докато ти търсят джипа........................
Ivet, za razlika ot niakoi povlekani, raz4ita6ti na mama mesi-tati nosi, e mnogo 4evrasta jena, ta i ostava vreme da visi kadet si iska /po onia gotinite skali, ogoleni ot otliva /
Joana, сега ще ти го кажа културно - не разбирам какъв ти е проблема, нито защо си се заяла с мен, пък и честно казано не ме интересува. Но би ли била така добра да престанеш, не виждам никакъв смисъл да правим безпричинен сеир. Също така избягвай да ми правиш квалификации или сметка на времето, нито ти влиза в работата, нито ти излиза.... Пиши си и не ме не закачай, това е всичко. Бе не ме и споменавай, ако обичаш!