LISTE DES DOCUMENTS REQUIS

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
miro12

LISTE DES DOCUMENTS REQUIS

Мнение от miro12 »

Както вече се досетихте искат ми още документи НО още не сам минал мед. изследвания.
Първо получихме мед. формуляри и Хоп след 2 седмици писмо.
Искат Annexe1 за нащият син които НЕ Е на 18, а ще бъде след 3 месеца и ОЩЕ НЕЩО на последният ред Autres ми е записано с нечетлив почерк Description des tach.......натам не се чете
ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КАКВО СЕ ИСКА В ЗАДАЧАТА и защо преди да си помисля да си ангажирам час във Вита ги искат. Има ли и други?
:?: :?: :?:
haimana

Мнение от haimana »

И при нас дойде такова нещо, даже днеска им изпратихме отговор.При нас искаха информация за работата ни от година Х до година Y.Нямам и идея какво се иска в задачата при вас :(
alkaponbg

Re: LISTE DES DOCUMENTS REQUIS

Мнение от alkaponbg »

miro12 написа:Както вече се досетихте искат ми още документи НО още не сам минал мед. изследвания.
Първо получихме мед. формуляри и Хоп след 2 седмици писмо.
Искат Annexe1 за нащият син които НЕ Е на 18, а ще бъде след 3 месеца и ОЩЕ НЕЩО на последният ред Autres ми е записано с нечетлив почерк Description des tach.......натам не се чете
ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КАКВО СЕ ИСКА В ЗАДАЧАТА и защо преди да си помисля да си ангажирам час във Вита ги искат. Има ли и други?
:?: :?: :?:

за какво става въпрос какви са тези медицински?
сори за оффтопика
Аватар
Milenka

Re: LISTE DES DOCUMENTS REQUIS

Мнение от Milenka »

alkaponbg написа: за какво става въпрос какви са тези медицински?
сори за оффтопика
като изпратиш документите във Виена, след това те канят на интервю
и ако е успешно интервюто тогава медицински и други документи
засега не се вълнувай от медицинските
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Заключено