zashto kolite v Canada sa bez reg . tabelki otpred ?:)
zashto kolite v Canada sa bez reg . tabelki otpred ?:)
Kato razglejdah snimkite v foryma zabeliazah che kolite sa bez reg. nomera otpred !!!!
Zashto e taka samo v Canada li e taka ili v cialata severna amerika ! ?:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
-
Niakoi provincii imat, drugi niamat tabelki otpred. Ama to niama i nujda ot tabela otpred, za6toto nikoga niama da te sprat kato v BG ot zasada, maskirani kato bor4eta. Obiknoveno policaite karat zad teb, skanirat ti nomera i AKO IMA OSNOVANIE (v naru6enie si) puskat burkanite i tova e znak da spre6.
Men za 2,5 godini ne sa me spriali vednaj s kolata
Men za 2,5 godini ne sa me spriali vednaj s kolata
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Ne te savetvam da karash kola, registrirana v Ontario, samo s nomer otzad. Shte otnesesh solena globa. Moje i da te sprat ot dvijenie daje.Bai-Andrei написа:Po zakon trqbva da imash pone edin nomer. ako imash edin nomer samo toi trqbva da e otzad i kakto po-inteligentnite mogat da se setqt za da moje policiqta da go vzeme i proveri predi da vi sprat.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
да бе -ваобсте не се крият.......- да не бях го изпитвал на собствен гръб -да ти повярвам- ама за краткия си престои в Канада 2 пъти съм ги виждал как се крият и дебнат с радари. за стастие антирадара си свар6и работатаiliana написа: Ama to niama i nujda ot tabela otpred, za6toto nikoga niama da te sprat kato v BG ot zasada, maskirani kato bor4eta.

- webmastera
- Обратна връзка:
Re: zashto kolite v Canada sa bez reg . tabelki otpred ?:)
V USA e razlichno za razlichnite shtati i na men mi napravi mnogo silno vpechatlenie kato go vidiah za pyrvi pyt. Ford Explorer me kefi oshte poveche kato e bez tabela otpred, napravo e jestokmyha написа:Kato razglejdah snimkite v foryma zabeliazah che kolite sa bez reg. nomera otpred !!!!

A samo Quebec li pozvoliava s edna tabela ili ima i drugi takiva provincii. Za Manitoba niakoi da znae?
"The whole secret of life is to be interested in one thing profoundly and in a thousand things well."
Horace Walpole

Horace Walpole

zashto kolite v Canada sa bez reg . tabelki otpred ?
В Newfoundland е задължително да имат и отпред табелки само комерсиалните возила. Личните са с по 1 отзад. (Снимка)
Отпред можеш да си сложеш всякаква (и декоративна) табелка, ако искаш. Видях даже една табелка с европейски номер сложена отпред на една кола. Никой не го интересува какво си закачил.
И камери няма никъде.
И никой не кара направо от лентата за ляв завой (това за тия дето са още в България).
Отпред можеш да си сложеш всякаква (и декоративна) табелка, ако искаш. Видях даже една табелка с европейски номер сложена отпред на една кола. Никой не го интересува какво си закачил.
И камери няма никъде.
И никой не кара направо от лентата за ляв завой (това за тия дето са още в България).