Потвърждение от Виена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Lilyana

Потвърждение от Виена

Мнение от Lilyana »

Здравейте, вчера получих писмото от Виена за потвърждение че са получили документите и ще започнат да ги разглеждата и пише:
"Madame,
Nous accusons reception de votre "DCS" ainsi que des droits exigibles:
Au montant des 690CAD. Nous allons, dans les meilleurs delais, proceder a l'etude de votre demande;
Si celle-ci est retenue, vous serez invite(e) pour une entervue de selection, a Sofia, dans la premiere moitie 2006."
Това което ме учудва е че пишат да очакваме интервю първата половина на 2006, струва ми се твърде скоро. Чета че горе-долу се чакат около 6месеца до интервюто.
Ние подадохме док. на 09.02.06, а там са получени на 13.02.06.
Друг подавал ли е док февруари месец, имате ли отговор, какво ви пишат?
Лили
aseto

Мнение от aseto »

Честито! Колкото по-скоро ви е интервюто, толкова по-добре за вас. Има толкова непредвидени забавяния, които могат да се получат на по-късен етап. Учете френски и успех!
vanio

i az se uchudih

Мнение от vanio »

Zdrasti, az pratih dokumentite za DCS na 30.01.06 i poluchih tezi dni pismo sys syshtiat tekst kato washeto. I az se uchudih che tolkowa byrzat s tezi interwiuta...az se nadiawah ako wsichko e nared da me kaniat za wtorata polowina na godinata, za da si podobria frenskia kolkoto e wyzmojno poweche...no..nishto wsiako zlo za dobro....ot kogo beshe podpisano pismoto wi ako ne e taina? moeto e podpisano ot niakakwa madama i silno se symniawam che shte sym na interwiu pri neia (ako stigna do tozi etap estestweno)
vanio
Lilyana

Мнение от Lilyana »

Подписано е от Irene Blechner, която е Agente de bureau и според мен тя е просто служител там и няма общо с интервюиращите, поне така си мисля.
vanio

Мнение от vanio »

i az ne znaia no prashtam dokumenti wtori pyt a na pyrwite mi se beshe podpisal La Rue koito e i interwiuirasht syshto
vanio
wantgotocanada
Обратна връзка:

Мнение от wantgotocanada »

:metro: Аз пуснах документи на 16.02, получени са на 20.02, но до момента нямам нищо. Дано из имам отговор до седмица! :roll:
DSC-16.02.06
получени на 20.02.06(според куриера)
потвърдително писмо-20.03.06
интервю - втората половина на 2006
nikola76
Обратна връзка:

Мнение от nikola76 »

Здравейте на всички. Ние подадохме документи на 14.02 полу4ени са на 21.02. И ние нямаме отговор, но предлагам да не се притесняваме ами да се организираме и да се срешнем всички долу горе подали по едно време :)))))) :) :beer:
ina_mk

Мнение от ina_mk »

Не знам какви куриери ползвате, но ние пращаме с български пощи и за два работни дни писмата стигат във Виена.
vanio

Bylgarski poshti

Мнение от vanio »

Az polzwah kurier kogato prashtah dokumenti na pyrwiat mi opit za DCS. Sega pratihj s Bylgarski poshti i mislia da polzwam predimno tiah poneje kurierite sa goliam razhod a wyrshat syshtata rabota.
vanio
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

здравейте,

ние пуснахме нашите документи на 28 февруари с куриер и на 1 март са получени, според справката на куриера. засега нямаме писмо от виена, че са ни получили документите. в темата за интервютата през април бяха писали, че най-вероятно интервюта през юни/юли нямало да има, но от писмата, които сте получили от виена, излиза друго. и добре, че е така - не ми се чака за интервю чак до септември!

цвета
Аватар
emoipoli

Мнение от emoipoli »

Аз мисля, че трябва да си чакаме датите за интервю и естествено да учиме френския! Успех на всички!
30.01.2006 DCS
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
Заключено