Тя е в Монреал,аз в България

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
OTBOPKO
Обратна връзка:

Тя е в Монреал,аз в България

Мнение от OTBOPKO »

Ще бъда благодарен на всички,които могат да помогнат.Ситуацията е следната:годеницата ми кацна в Монреал преди 3 месеца,но по времето когато се запознахме и влюбихме беше вече прекалено късно да прикачим моите документи към нейните.Питах,разпитвах,в един момент се оказа почти невъзможно тя да ме изтегли там.Не мога да повярвам че преди издаването на виза процедурата с прикачането е толкова лесна,а сега изглежда почти невъзможна.Ако тя се върне за малко и се оженим тук?Тогава имам ли по-големи шансове?Ще съм благодарен на всеки който може да помогне с мнение или съвет. Интересувах се също и от работни оферти,да поработя там известно време,ако някой знае нещо по тези въпроси нека ми пише.Нейна приятелка е там от 7 години и е готова да ми прати покана за посещение - на какви условия трябва да отговарям,и какви са шансовете ми да взема виза?Благодаря предварително на всички.
newuser_

Re: Тя е в Монреал,аз в България

Мнение от newuser_ »

Briana
Обратна връзка:

Мнение от Briana »

Dobre doshyl v cluba:)
Nai-dobre da se vyrne i da se ojenite, no za da podade dokumenti za teb, trqbva posle pak da se vyrne v Canada. Samo bydete sigurni, che moje da izpratite dokazatelstva (snimki, telefonni razpechatki...), che ste zaedno ot predi tova. Ako imash vyrosi, pusni mi LS.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Глупости. За семейни двойки доказателства за връзка не се изискват.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Официално се изискват. А дали ги имат в предвид вече не знам.
OTBOPKO
Обратна връзка:

Novo razvitie

Мнение от OTBOPKO »

Blagodarq na Briana i Canuck!Mnogo cenna pomosht polu4ih ot tqh.V nai-skoro vreme godenicata mi shte podade dokumentite za sponsorshipa,
a ottam natatyk - tyrpenie.Za vsi4ki koito sa v podobna situacia na nashata shte kaja - NE VQRVAITE na razni hora koito vi ubejdavat 4e shte otneme mnogo vreme,ili nqma da stane, i t.n.Tozi ot partniorite koito e v Canada vednaga da se svyrje s imigracionnite,te shte mu/i kajat kakvo da napravi.NE SLUSHAITE razni advokati i pro4ee,samo shte vi vzemat parite,a moje i da vi obyrkat.Blagodarq oshte vednyj na Briana i Canuck, koito mi vdyhnaha kuraj i mi dadoha cenni syveti!Uspeh na vsi4ki koito sa v moeto polojenie.
Последно промяна от OTBOPKO на Пет Мар 31, 2006 6:42 am, променено общо 1 път.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Independent написа:Глупости. За семейни двойки доказателства за връзка не се изискват.
Изискват се:

Sponsored Spouse/Partner Questionnaire [IMM 5490]

Document Checklist [IMM 5491] (точка 25)
Obey gravity ... It's the law!
OTBOPKO
Обратна връзка:

Razvitie do momenta

Мнение от OTBOPKO »

Za vsi4ki koito gi interesuva:polovinkata mi pory4a ot Imigracionnite ot Missisauga paket s dokumenti specialno za Bulgaria,sled koeto mi go prati.Ve4e minah medicinski pregledi v Sofia,dnes-utre prashtam obratno plika s vsi4ko koeto az trqbvashe da popylnq.Rezultatite ot medicinskite mi ve4e sa pusnati po kanalen red.Ostava da 4akame i da se nadqvame. Da ne zabravq - koito ima nqkakvi vyprosi i ako misli 4e moga da mu pomogna s informaciq ili ukazaniq, neka mi pishe,nqma da otkaja na nikogo i shte pomogna s kakvoto moga.Peace
Последно промяна от OTBOPKO на Чет Май 25, 2006 8:50 am, променено общо 2 пъти.
Nikoga ne se otkazvai.Nikoga ne se predavai.Nikoga ne se ot4aivai.
TainaMaina
Обратна връзка:

Re: Razvitie do momenta

Мнение от TainaMaina »

OTBOPKO написа:Za vsi4ki koito gi interesuva:polovinkata mi pory4a ot Imigracionnite paket s dokumenti specialno za Bulgaria,sled koeto mi go prati.Ve4e minah medicinski pregledi v Sofia,dnes-utre prashtam obratno plika s vsi4ko koeto az trqbvashe da popylnq.Rezultatite ot medicinskite mi ve4e sa pusnati po kanalen red.Ostava da 4akame i da se nadqvame.
От сърце Ви стиксам палци пич дано успееш :D
Заключено