FIRMA ZANA-E

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

FIRMA ZANA-E

Мнение от simplyaven »

Zdraveite, znaete li dali si zasluzavat parite? Struvat mi se mnogo, a ne razbrah za kakvo - osven 4e 6te populnqt dokumentite! Ot druga strana ne sum sigurna 4e sama 6te gi populnq dostatu4no dobre. Molq vi ako imate predstava ot firmata, pomognete
Hrisi
Обратна връзка:

Мнение от Hrisi »

Za taia firma sam 4uvala samo losi nesta....
dai edno tarsene v foruma i ste pro4etes i ti.
Popalvaneto na dokumentite nikak ne e slozno.
Ako se zaemes usardno da iz4etes dosta temi v foruma i statiite na Godis ste ti e mnogo po dobre sam da se opravias.
Edno e sigurno firmite zavisavat mnogo nivata na ezicite da te dokarat do intervu a kak ste gi dostigas ti mu misli :(
No ti si resavas.
Ako imas parite i ne ti se zanimava s dokumenti naemai si firma,
ako ne .....No samo vnimavai s nivata na ezicite
Tova e ot men
Uspeh!!!
Hrisi
Vesi
Обратна връзка:

Мнение от Vesi »

Не се обиждай, но ако мислиш че не можеш да четеш и пишеш тогава се обърни към Жана Е, (пък и ако ти се намират бол пари за даване).
:roll: В този форум до сега са публикувани мнооого статии по въпроса.
Само трябва да се поровиш и почетеш. Пък и винаги можеш да разчиташ на помощ от съфорумци :wink: :lol:
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

Zdravei Vesi, nadqvam se 4e i s pisaneto, i s 4eteneto se spravqm. Edinstvenata pri4ina da zadavam podoben vupros e, 4e ne iskam da dosazdam na horata tuk s idiotski vuprosi (kakvito 6te im se storqt moite, tui kato edva sega zapo4vam). 6to se otnasq do saitove - v tozi na emigracionnite naprimer se oburkvam - samo linkove, napravo zabravih otkude i za kakvo sum trugnala! Naotvorila sum sigurno 10 stranici ve4e. A ima i ne6to drugo - ako moze6 da si siguren, 4e nqkoi e profesionalist v svoqta oblast, vinagi e po-dobre da polzva6 nego, za6toto ima vrutki, koito na teb nqma kak da sa ti qsni! O4evidno tazi firma ne sa takiva, no nqma6e kak da znam, nali?
dora

Ako imash izlishni pari...........

Мнение от dora »

Zdraveite ,nie sashto se podlagahme i zapochnahme da polzvame uslugite na "Zana -E",no taksite sa im zestoki......V kraina smetka se spravihme sami s pomosh ot poznati ,prijateli....Dokumentite se iztegljat ot Internet,a popalvaneto moze da ti pomogne njakoi,znaesht frenski !Nie sashto ne znaehme nishto po frenski! Zapochnahme ot "0" i prodalzavame da uchim! Sega chakame data za intervju! Zelaja Vi uspeh i uporstvo!!!!!!!!
dora

Ako imash izlishni pari...........

Мнение от dora »

Zdraveite ,nie sashto se podlagahme i zapochnahme da polzvame uslugite na "Zana -E",no taksite sa im zestoki......V kraina smetka se spravihme sami s pomosh ot poznati ,prijateli....Dokumentite se iztegljat ot Internet,a popalvaneto moze da ti pomogne njakoi,znaesht frenski !Nie sashto ne znaehme nishto po frenski! Zapochnahme ot "0" i prodalzavame da uchim! Sega chakame data za intervju! Zelaja Vi uspeh i uporstvo!!!!!!!!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:53 pm, променено общо 1 път.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

simplyaven написа: ... A ima i ne6to drugo - ako moze6 da si siguren, 4e nqkoi e profesionalist v svoqta oblast, vinagi e po-dobre da polzva6 nego, za6toto ima vrutki, koito na teb nqma kak da sa ti qsni! O4evidno tazi firma ne sa takiva, no nqma6e kak da znam, nali?
Нямам нищо против консултантските фирми (за всеки влак си има пътници), особенно тези които си разбират от работата и са честни. От Жана-Е обаче бих ти препоръчал да стоиш надалече - отдавна са се прочули с лъжите и глупостите които разправят на кандидат емигрантите и с безбожните си и без никакво покритие цени.
pumpy

Мнение от pumpy »

сигурно е че можеш да четеш и пишеш - е тогава сядай и си попълвай документите. аз така направих и даже тогава и форум нямаше или аз не знаех за него и сега имам визи в ръцете - и да е имало някакви врътки не съм ги прилагал и ето че съм успял. но кой както иска.....и аз в началото се подведох по една фирма за федерална канада и добре че размислих защото още да чакам интервю, а това те кой знае защо ми го спестиха като информация ???? във всеки случай УСПЕХ
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Само погледнете последните статии по кандидатстването - не малко се писа че вече се кандидатства през интернет вместо първи формуляр и се теглят вторите документи - аз обаче не съм в течение затова да не говоря празни приказки просто потърсете в последния месец на форума - в този случай ми се струва още по-безпредметно ползването на фирма без значение от името и.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Обикновено търсим фирми защото ни се иска да прехвърлим на някой друг отговорността, та да може да спим спокойно, следкато някой всезнаещ адвокат бди над нас. Но в живта нищо сигурно няма. Един пример който чух наскоро. Една жена идва в Канада и наема адвокат. Идва като бежанец. Адвоката е кадърен и си знае работата, затова залага на сигурна карта. Казва, че тя била от някаква секта, която е забранена в БГ. Канадците приемат това и всичко е ОК. Но не щеш ли, след не много време, въпросната секта я узаконяват в нашата демократическа и правова родина. Какав е извода: ами разчетайте на себе си, та поне да не се сърдите на друг :D :D
janette
Обратна връзка:

Мнение от janette »

Бих могла също да се включа със съвет. Стой далеч от фирмите. Не само, че даваш пари на вятъра, ами и да си изпатиш може. На мен ми се размина случайно и на косъм. Вярно не с тази "Жана-дрън-дрън", но още преди 4 години те бяха по-съмнителни и от тези, с които аз работих.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Ako si ot Sofia za6to ne otide6 na niakoia ot sre6tite?Tam niakoi 6te ti pomogne.
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

I az sam chuval samo loshi nesta za tazi firma.
stefania

не се лъжи

Мнение от stefania »

Аз се излъгах преди 4-5 години. Всичко беше блестящо като документи от наша страна, всичко беше чудесно, но ....... защо не отговарят !? Оказа се, че след време като сравних с това, което са писали по форуми, изобщо не са били попълнени коректно документите или поне не така, че да представят нещата в най-добрата им светлина. Не се лъжи, прочети си всичко сама, поискай помощ оттук и от приятели и ще се справиш.
Заключено