pomognete
-
pomognete
pomognete s mnenia!dochakahme silno zelanite vizi i sega se chudim na kade da tragnem.vsichkite ni poznati minaha procedurata za PQ a posle zaminahaza federalnata chast .izobshto kakvi sa predimstvata i nedostatazite i na ednoto i na drugoto.
we are looking for something that has already found us
- billybg
- Обратна връзка:
ре
отивай във Ванкувър май френд. Времето е супер, няма френски идиоти и градът е прекрасен. Има доста българи, пък и олимпиядата ще е там ...

"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
- billybg
- Обратна връзка:
пу
мхм..., извинявам се, не очаквах че и ти ще се самоопределиш за френски идиот, но нейсе, човек се променя като дойде от БГ и си отвори очите. Аз имах в предвид местните френч. Не разбрах обаче какво му е на мнението ми? Нещо против града ли имаш или времето или олимпиадата?? Или просто отвътре те човърка да се изакаш на метеното? Манталитет?anito написа:Изключително компетентно мнение!!!От изключително толерантен човек (за разлика, разбира се, от френските глупаци)!!!
гледам че обичаш и да пречиш..

"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Re: ре
...еее, от време на време има свлачища в резултат на 20 дневно непрекъснато валене, ама то туй са бели кахъриbillybg написа:отивай във Ванкувър май френд. Времето е супер...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
pridimstva i nedostatazi ima i v dvete 4asti zavisi kam koia pasvate.vednaga ti kazvam ako ne znaete frenski ili imate poznania-kolkoto da minete intervuto i se 4uvsvate komfortno s angliiski nezavisimo dali ste super profesionalisti ili ne izgonete vsiaka misal i zabravete za qebek.ako puk i neznaete i angliiski samo v kebec-na social rabota na 4erno za 6-7 dolara i ako iskate da izpluvate v sa6toto vreme kursove po frenski-platna programa i taka 2-3 godini ako ne se opravite dotogava 6te triabva da sviknete
moeto li4no mnenie dale4e ot qebec,kadeto mestnite ne obi4at da se nari4at canadci ili po to4no goliama 4ast ot tiah.tova ne e samo moe mnenie.
kasmet
ps ''TOLKOVA OBI4AM KANADA 4E ISKAM DA IMA 2 KATO NEIA''
BEZ DA KAZVAM 4II SA TEZI DUMI

moeto li4no mnenie dale4e ot qebec,kadeto mestnite ne obi4at da se nari4at canadci ili po to4no goliama 4ast ot tiah.tova ne e samo moe mnenie.
kasmet
ps ''TOLKOVA OBI4AM KANADA 4E ISKAM DA IMA 2 KATO NEIA''
BEZ DA KAZVAM 4II SA TEZI DUMI
IF THE FREEDOM IS OUTLAWED, ONLY OUTLAWS WILL HAVE FREEDOM.
- bis
- Обратна връзка:
Niama da dawam opredeleno mnenie zastoto ne sum bila v angliiska Kanada, no ste vi kaja che poznavam niakolko KANADCI doshli ot proslovutata Alberta, Ontario, Colombie britanique, Saskachovan i to v grad Quebec i kazvat che sa mnogo dovolni i im haresva.
A propo ustanoviavat se tuk.
Samo molia tezi deto ne sa stupvali tuk da ne davat opredelenia na mestnite- to si e nashe pravo.
I kak moje niakoi koito ne jivial i na dvete mesta da dava opredelenia.
Vse edno az da sudia kakvo e tam po prikazkite na niakoi.
I kakvo tolkova imate protiv Quebec, moje bi v drugata Kanada niama vsichkite tezi pridobivki koito gi ima tuk?

A propo ustanoviavat se tuk.
Samo molia tezi deto ne sa stupvali tuk da ne davat opredelenia na mestnite- to si e nashe pravo.

I kak moje niakoi koito ne jivial i na dvete mesta da dava opredelenia.
Vse edno az da sudia kakvo e tam po prikazkite na niakoi.
I kakvo tolkova imate protiv Quebec, moje bi v drugata Kanada niama vsichkite tezi pridobivki koito gi ima tuk?

Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Re: пу
Da, da se izkriwiawat ne6tata (pak za frenskite idioti mi e dumatabillybg написа:anito написа:Изключително компетентно мнение!!!От изключително толерантен човек (за разлика, разбира се, от френските глупаци)!!!
ne wijdam kade sam se opredelila i az kato takawabillybg написа:мхм..., извинявам се, не очаквах че и ти ще се самоопределиш за френски идиот,![]()
billybg написа:Аз имах в предвид местните френч.
I az imah tiah predwid.
Qwno ni6to ne si razbralbillybg написа:Не разбрах обаче какво му е на мнението ми?Draznia se, kogato niakoi wzeme da obob6tawa, 4e ednite sa frenski idioti, a drugite sa angliiski pi4owe, ednite sa marzeli, drugite se skaswat ot ba4, i t.n. w toia red na misli...
Prosto twoeto mnenie e parwoto, koeto mi popadna pred pogleda sled dalgoto mi newlizane waw foruma i widiah, 4e tazi tendencia se e zapazila. To puk 6to li o4akwam drugo? To4no twoiat mantalitet si mislia, 4e ne e w red, no kakto zabeliaza niakoi po-gore, mrazia da mislia, zatowa spiram, towa pone mi e lesnobillybg написа:Или просто отвътре те човърка да се изакаш на метеното? Манталитет?![]()
billybg написа:ледам че обичаш и да пречиш..

Обичам да преча