pomognete

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nedelchefff

pomognete

Мнение от nedelchefff »

pomognete s mnenia!dochakahme silno zelanite vizi i sega se chudim na kade da tragnem.vsichkite ni poznati minaha procedurata za PQ a posle zaminahaza federalnata chast .izobshto kakvi sa predimstvata i nedostatazite i na ednoto i na drugoto.
we are looking for something that has already found us
Marisa

Мнение от Marisa »

Wsichko e wupros na kusmet.
Ako imate wreme i jelanie, okolo 1 godina, da otdelite za frenskia elate w Montreal. Razbira se moje da si namerite rabota i s angliiski, no wse pak w Quebec, frenskia e na purwo miasto.
Ako imate deca, niamate mnogo pari, niamate priateli, koito da wi pomognat w nachaloto w Ontario, Montreal e dobur izbor.
Montreal, naistina e krasiw grad.
Mnogo kusmet.
I dano da naprawite prawilnia izbor i namerite swoeto mestence tuk w Canada.
Dee

Мнение от Dee »

kysmet, no i planirane.
vse pak ne mojete da trygnete s ideqta, che trygvate kym "letishteto".
moje bi bi bilo dobre da prouchite kakvo shte pravite kato otidete tam - rabota, uchene, orderi. zashtoto ako ne znaete dobre nito edin ot dvata ezika nqma znachenie kyde shte kacnete - adaptaciqta shte e trudna navsqkyde.
ako imate deca, vajno e kyde shte gi zapishete da uchat, kyde te biha se chuvstvali po-dobre.

moje da pusnete dokumenti po nqkoi obqvi za rabota da razberete dali shte vi otgovorqt, i ako da, kakvi sa shansovete vi da namerite rabotata, koqto iskate da rabotite.

vsyshtnost az sym vse oshte tuk i nqmam moje bi pravo na mnenie.
no otsega pisha pisma i cheta saitove, za da znam kakvo me chaka. imam poznati i v quebec, i vyv federalna kanada. imam i takiva koito se vyrnaha i ot montreal i ot federalna kanada. prav pyt nqma.

uspeh s izbora. i vsichko nai-hubavo, kydeto i da kacnete :wave2:
Заключено