(тъкмо се чудех кога ще се появиш с гръм и трясък и ще раздадеш правосъдие)

А е правилно да бръкне в джоба на клиента, така ли?hullboy написа:Ne e pravilno Eva da plati ot djoba si za da se izpolzva predlozenoto ot aviokampnjata namalenie
Pozdravi
Hullboy
Ивет ти се САМОЦИТИРА или по-точно цитира пасаж от уводната ти тема.Ivet написа:Тц, не, само те цитирам. Ти си по определенията.![]()
(тъкмо се чудех кога ще се появиш с гръм и трясък и ще раздадеш правосъдие)
Явно трябва занапред да се обяснявам по-обстоятелствено. Имах предвид, че ти даваш определения за бгманталитета (това от предишната тема), а не аз. За мен такова животно нЕма, определям си хората според каквито са.foxxbatter написа:но е малко силно да е приписва на БГ манталитет....
Are i az da se namesia, 4e stava vapros za moita kreditna karta.(казват и една цена, вземат и друга)
E az pak obi4am da si poprikazvam s jiv 4ovek, pak i posle da ima koi da psuvam ako ne6to stane nakrivo.3. Всеки път когато пътувам проверявам какви цени могат да ми предложат агенти. Пробвах и няколко от тези рекламирани на форума около Коледа. Съвсем отговорно заявлявам, че досега винаги съм успявал сам да намеря по-добри цени по интернет. Ако имате/ме време да се заяждате/ме по форуми, ще се намери време и за търсене по нет-а