НОВО МЯСТО ЗА СБИРКИ В СОФИЯ ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ "ДЪРВОТО" В СОФИЯ И АКО 'НЕ', ИСКАТЕ ЛИ ДА СМЕНИМ МЯСТОТО С ДОЛУОПИСАНОТО?

Анкетата свършва на Нед Фев 26, 2006 3:33 am

ДА, искам да сменим мястото и ще дойда на новото.
7
54%
НЕ, предпочитам "Дървото".
6
46%

Общо гласове: 13
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Съгласен съм абсолютно с плюсовете на Дървото относно градината отвън.
Но НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН с това, че персоналът ни познавал, че никой не ти правел никакви проблеми ако киснеш 'на чайче'. /аз пия антифриз, мен това не ме касае ;) /.
2 различни двойки в интервал от един час миналата неделя са попитали за срещата и на двете им е било отговорено: "Те май не се събират вече тука."
Какво да говорим повече, явно много добре ни познават.
А за това, че няма организация - няма. Нека някой се нагърби са създаде тогава, защото винаги ще има такива, които не са намерили никой и т.н.
Така че - един апел към CoolColdy и Linko като най-сериозни:
Coolcoldy - да донесе прословутото знаменце с кленов лист и да го сложи в средата на масата.... и да започне да идва навреме, а не в 18.30ч.
Linko - поне да започне да идва на срещи - един път на два месеца е меко казано несериозно.
А и все анкетите се правят, за да се проучи общественото мнение и да се видят на коя страна се накланят везните. Мнозинството решава, нали така?
DOLPH

Мнение от DOLPH »

"Дървеното" е готино като място и обстановка но сие много "Дървено" от гледна точка на персонала. Живея наблизо и винаги като ходя се възмущавам от обслужването. Затова и не ходя там. Ако искате има едно заведение малко по-надолу към канала , то1но срещу парка Заимов. Казва се Славяни, има огромни маси, може да се резервира, има камина, много е топло и храната е перфектна. Ако някой е ходил може също да сподели. :wink: :beer: А и лятото има лятна градина!!!И пак е стрещу парка така че тези които са с деца няма да се чувстват ощетени!!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Евала, DOLPH. И аз ако не са тия срещи няма да отида в такова 'заведение'.
А и като гледам резултатите от анкетата - май не са много в полза на Дървото, или хич....
Аватар
maria.com

Мнение от maria.com »

Изображение

8)

и аз все се каня да посетя прословутите сбирки и горещо се надявам следващата неделя да успея...хайде и да оповестите часа и мястото на срещата...
:wink:
Последно промяна от maria.com на Чет Фев 23, 2006 5:11 pm, променено общо 2 пъти.
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
DOLPH

Мнение от DOLPH »

И аз все се каня да дойда, но се отказвах главно заради заведението. Много е тясно и мекомфортно за повечко хора. Затова и подкрепям инициативата на Jeeves за някое по-подходящо местенце!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Резултатите от Анкетата са повече от ясни. И понеже някои от съфорумците са застанли много категорично в полза на Дървото и точно те са с 'най-голям стаж и опит' по тези срещи, мисля че сме длъжни да им отдадем заслуженото уважение, като се съберем тази неделя на СРЕЩА В ДЪРВОТО.
Там вече може да се претеглят плюсовете и минусите, да се дадат идеи и предложения и да се реши бъдещето на сбирките.
Но аз лично съм КАТЕГОРИЧНО против по този начин, както до сега, да бъдат организирани, или по-скоро 'неорганизирани', срещите и смятам, че трябва да се намери приемливо решение, което мнозинството да одобри. Дали ще е някаква нова организация, или смяна на самото заведение - това ще се реши утре.
За това, уважеми съфорумци, ТАЗИ НЕДЕЛЯ, 17.00ч., Дървото.
И ако някой идва за първи път - да НЕ пита сервитьорките, а да мине ако трябва от маса на маса и да пита хората.
А Coolcoldy, с тази категорична 'дървена' ;) позиция да дойде на време и да донесе този прослoвут кленов лист и да го сложи на масата :)
Поздрави на всички. :lol:
Заключено