Kude moge da se sportuva v Montreal?
Kude moge da se sportuva v Montreal?
Zdraveite na vsi4ki, koito tozi vupros zaintriguva.
V na4aloto na m. mart potegliame kum Montreal( ste se ustanivim blizo do krustovisteto na bul. de L'Acadie s av. Beaumont. Za men i semeistvoto mi e vagno da mogem da sportuvame pone malko. Vuprosut mi e ima li fitnes zala nablizo i ako ima- kude i na kakvi ceni? Osven tova me interesuva dali ima lekoatleti4eski stadion( s pisti za biagane, pokritie-tartan), koito moge da se izpolzva( na kakvi ceni i kude).
Ste buda mnogo blagodarna za vseki otgovor.
Pozdravi-Svetlana
V na4aloto na m. mart potegliame kum Montreal( ste se ustanivim blizo do krustovisteto na bul. de L'Acadie s av. Beaumont. Za men i semeistvoto mi e vagno da mogem da sportuvame pone malko. Vuprosut mi e ima li fitnes zala nablizo i ako ima- kude i na kakvi ceni? Osven tova me interesuva dali ima lekoatleti4eski stadion( s pisti za biagane, pokritie-tartan), koito moge da se izpolzva( na kakvi ceni i kude).
Ste buda mnogo blagodarna za vseki otgovor.
Pozdravi-Svetlana
GLEI SVATE KAKVI XORA IMA
Taia drugarka da si vzeme dvuposo4en bilet.
Besplaten sqvet
Besplaten sqvet

Re: GLEI SVATE KAKVI XORA IMA
защо в монреалските писти няма такива с тартаново покритие ли ?Stoni написа:Taia drugarka da si vzeme dvuposo4en bilet.
Besplaten sqvet
що за безсмислен съвет
Светлана зали бол и то срещу около 20 кинта на месец при годишен абонамент за неограничено ползване - дали е наблиза или не това емного относително в град като Монреал. за писти не знам, но във всяка зала има множество пътечки с въртяща се гумена лента

В този район спортни зали май няма ,но за сметка на това му викат малкия Бомбай.От южната ви страна е старата промишленна зона , на север са индутата и бангладешците,има и доста печки.Вземете си препарати за дезинфекция на жилището,както и такива срещу хлебарки и дървеници.
На километър от вас посока север има един,два италиански джима и един голям парк Жари.Там има стадион за бейзбол и няколко площадки,може да се тича по чакъла или направо по тревата,но не съм виждал много спортуващи.Най често срещаната гледка са лежерно разхождащи се чалми и чаршафи.
А писта с тартан в Мтл. може би има само в Олимпийския стадион,но не знам дали пускат да се използва от ентосиасти.
На километър от вас посока север има един,два италиански джима и един голям парк Жари.Там има стадион за бейзбол и няколко площадки,може да се тича по чакъла или направо по тревата,но не съм виждал много спортуващи.Най често срещаната гледка са лежерно разхождащи се чалми и чаршафи.
А писта с тартан в Мтл. може би има само в Олимпийския стадион,но не знам дали пускат да се използва от ентосиасти.
-
tren
Az treniram v edna zala tocno do metro Park.God abonament za men i za jena mi e 245cad.Taksite sa vkluceni,zalata e normalna ima biagasti puteki i veloelgometri.V momenta hodim na KOFI i rabotim subota i nedielia i pak namiram vreme da treniram 3puti v sedmicata.Opravdania ot roda"niamam vreme"ne sa mi poniatni.Ima i zali samo za jeni,abe samo da ti se sportuva.Stoni vmesto da dava glupavi suveti da zapoviada v zalata srestu metro Park da potrenirame zaedno.
Re: tren
честно казано не съм ходил в Димитровград но се учудвам, че има метро ParkValentin Angelov написа:Az treniram v edna zala tocno do metro Park.God abonament za men i za jena mi e 245cad.Taksite sa vkluceni,zalata e normalna ima biagasti puteki i veloelgometri.V momenta hodim na KOFI i rabotim subota i nedielia i pak namiram vreme da treniram 3puti v sedmicata.Opravdania ot roda"niamam vreme"ne sa mi poniatni.Ima i zali samo za jeni,abe samo da ti se sportuva.Stoni vmesto da dava glupavi suveti da zapoviada v zalata srestu metro Park da potrenirame zaedno.

[quote="Valentin Angelov"]Az treniram v edna zala tocno do metro Park.God abonament za men i za jena mi e 245cad.Taksite sa vkluceni,zalata e normalna ima biagasti puteki i veloelgometri.V momenta hodim na KOFI i rabotim subota i nedielia i pak namiram vreme da treniram 3puti v sedmicata.Opravdania ot roda"niamam vreme"ne sa mi poniatni.Ima i zali samo za jeni,abe samo da ti se sportuva.Stoni vmesto da dava glupavi suveti da zapoviada v zalata srestu metro Park da potrenirame zaedno.[/quote]
Не се слага коня пред каруцата драги,всяко нещо по реда си и с времето.Представям си Другарката как ще бяга, но не на писта а към писта Трюдо.
Не се слага коня пред каруцата драги,всяко нещо по реда си и с времето.Представям си Другарката как ще бяга, но не на писта а към писта Трюдо.
Ei vse shte se nameri niakoi zadrysten drugar....
Svetlana vij tezi tuk:
http://www.sportsmontreal.com/
http://www2.ville.montreal.qc.ca/cmspro ... -robillard
Na vtorata stranica shte namerish i razlichni klubove za atletika.
Svetlana vij tezi tuk:
http://www.sportsmontreal.com/
http://www2.ville.montreal.qc.ca/cmspro ... -robillard
Na vtorata stranica shte namerish i razlichni klubove za atletika.
Dragi,tochno konia se slaga pred karucata za da tegli zashtoto vsichki karuci sa FRONT WHEEL DRIVE.Stoni написа:Valentin Angelov написа:Az treniram v edna zala tocno do metro Park.God abonament za men i za jena mi e 245cad.Taksite sa vkluceni,zalata e normalna ima biagasti puteki i veloelgometri.V momenta hodim na KOFI i rabotim subota i nedielia i pak namiram vreme da treniram 3puti v sedmicata.Opravdania ot roda"niamam vreme"ne sa mi poniatni.Ima i zali samo za jeni,abe samo da ti se sportuva.Stoni vmesto da dava glupavi suveti da zapoviada v zalata srestu metro Park da potrenirame zaedno.

THE LAST LINE OF DEFENSE