И аз да попитам ,могат ли да се клеимнат парите ,които мъжът ми дава за застраховка за нас-всеки месец по 50$,за да можем да ползваме бенефити.
благодаря за отговора
Искам да допълня нещо за"Campus",състои се от 4 части,като всяка част има 3 нива. 4-те части представляват 12 нива на изучаване на френски езиклАз в момента посещавам курсовете във Френския институт.
anito написа:По тоя повод: Я да разбера дали съм се прецакала много, защото със сигурност съм се прецакала, въпросър е много ли (ако Дани отговори де). Та застраховка лекарства базова по 97$ на месец за двама. Ако не я бяхме пла6али, колко щяхме да платим като данък№ Или като глоба или там както се води? И Има ли глоба за това, че си уведомен, че нямаш право да спираш застраховката, а ти все пак я спреш?
507 на човек - няма спиране. Има само лъжене в данъчната декларация.
nadiaK. написа:И аз да попитам ,могат ли да се клеимнат парите ,които мъжът ми дава за застраховка за нас-всеки месец по 50$,за да можем да ползваме бенефити.
благодаря за отговора
това съм го описал в една моя статия. потърсете "грешки при попълване"
nadiaK. написа:И аз да попитам ,могат ли да се клеимнат парите ,които мъжът ми дава за застраховка за нас-всеки месец по 50$,за да можем да ползваме бенефити.
благодаря за отговора
За какви $50 долара става въпрос? За задължителните вноски за MSP (по $54 на човек) или за някаква допълнителна медицинска застраховка от рода на extended medical и/или dental?
Ако е за вноските за MSP, тогава отговорът е: Не, не могат да се клеймват. Ето тук си го пише:
"The Canada Revenue Agency does not allow income tax deductions for either premiums paid to the Medical Services Plan or medical expenses paid by the Plan."
Ако е за extended medical и/или dental, тогава не знам отговора.
VanBC, stava vupros za extended medical (parite ,koioto Malin dava dopulnitelno vseki mesec ,za da mojem nie da polzvame benefit.Taka ,che ste gi kleimvame.
Sujeliavam ,che v tozi foum se namesvam,no tuk vidiah tazi tema:)
niama da stupia poveche
anito написа:По тоя повод: Я да разбера дали съм се прецакала много, защото със сигурност съм се прецакала, въпросър е много ли (ако Дани отговори де). Та застраховка лекарства базова по 97$ на месец за двама. Ако не я бяхме пла6али, колко щяхме да платим като данък№ Или като глоба или там както се води? И Има ли глоба за това, че си уведомен, че нямаш право да спираш застраховката, а ти все пак я спреш?
507 на човек - няма спиране. Има само лъжене в данъчната декларация.
Значи ми остава утехата, че ще ми върнат някой лев сега, иначе съм платила малко повечче за застраховката, птколкото ако бяхме без нея и си бяхме платили данъка от 507$ на човек.