паспорт букурещ куриер

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mial

паспорт букурещ куриер

Мнение от mial »

Здравейте получих си поканата за виза в Букурещ. Вътре ми казват да използвап DHL или някаква друга румънска фирма няма значение проблема е че в DHL ми искат 193 лева отиване и връщане. Интересува ме дали някой е пращал паспорта за виза и с друг куриер защото другите са наполовин цена
Друго незнам защо но на мене отметката за двете снимки не ми е чекната незна дали да им пращам, всички говорят че им искат на мен не!? Какво да сложа в плика?
Благодаря!
ts

Мнение от ts »

Nie polzvahme Speedy, 10 Euro v ednata posoka (imat promotsia do 1-vi mart). Inche tsenata e 15 Euro. Ostanahme dovolni, dokumentite pristignaha v idealno sqstoianie i navreme. No vie sami si pretsenete, izdqnki vinagi stavat, bez znachenie firmata.
Iskizi
Обратна връзка:

Hi

Мнение от Iskizi »

Naistina neznam zashto sa vi kazali da polzvate DHL, no dokato visqh pred posolstvoto v Bucharest nqkolko 4asa za interviu, sprqha koli na nqkolko kurierski firmi, edna ot koito beshe UPS. Nie bqhme polzvali to4no neq i nqmashe nikakav problem. No tuk vie si reshete sprqmo iziskvaniata kam vas. Drugoto - za snimkite. Nasheto kvadrat4e za snimki sashto ne beshe za4ertano, no nie reshihme, 4e sa go propusnali i im izpratihme po 2 snimki oshte, koito te ni varnaha zaedno s pasportite s vizi. Razbrahme 4e sa bili izlishni. Taka 4e pak vie si precenete. Tova e i po skoro da si vzemete vizite! Uspeh!
Де го чукаш, де се пука!!!
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

И на нас ни беше написано, че DHL е за предпочитане, но ние си ги изпратихме по Спиди - пристигат за 2 дни
Заключено