Здравейте получих си поканата за виза в Букурещ. Вътре ми казват да използвап DHL или някаква друга румънска фирма няма значение проблема е че в DHL ми искат 193 лева отиване и връщане. Интересува ме дали някой е пращал паспорта за виза и с друг куриер защото другите са наполовин цена
Друго незнам защо но на мене отметката за двете снимки не ми е чекната незна дали да им пращам, всички говорят че им искат на мен не!? Какво да сложа в плика?
Благодаря!
паспорт букурещ куриер
-
- Обратна връзка:
Hi
Naistina neznam zashto sa vi kazali da polzvate DHL, no dokato visqh pred posolstvoto v Bucharest nqkolko 4asa za interviu, sprqha koli na nqkolko kurierski firmi, edna ot koito beshe UPS. Nie bqhme polzvali to4no neq i nqmashe nikakav problem. No tuk vie si reshete sprqmo iziskvaniata kam vas. Drugoto - za snimkite. Nasheto kvadrat4e za snimki sashto ne beshe za4ertano, no nie reshihme, 4e sa go propusnali i im izpratihme po 2 snimki oshte, koito te ni varnaha zaedno s pasportite s vizi. Razbrahme 4e sa bili izlishni. Taka 4e pak vie si precenete. Tova e i po skoro da si vzemete vizite! Uspeh!
Де го чукаш, де се пука!!!