..,
Re: Реално погледнато какви за изискванията на работодателит
Зависи от това с кого играеш голф.newuser_ написа:в Канада
За нискоквалифицираните работи е ясно но за малко по добрите постове какво е реално положението?

- Lub0
- Обратна връзка:
Никакви документи не искат, даваш едно СВ и после кавото сабя покаже, добре е да имаш препоръки, сиреч да дадеш координати на хора, с които си работил, може даим се обадят да ги питат за теб...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Mi v Manitoba iskat diplomite da sa minali prez tezi:
http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/n ... es/7a.html
inache Koko e napalno prav
...pone za biolozite, ako chovek iska rabota za nad 60K godishno polojenieto stava slojno...za darjavnite raboti nov imigrant ne stiga (v povecheto sluchai) i do interview zashtoto dokumentite na PR-i se gledat SAMO ako niama Kanadski grajdanin s podhodiashta kfalifikatsia (pak to vinagi ima shtot za tia pari...i kakto darjavnite slujiteli se izpotrepvat ot rabota...dammmm)...v chasnia sektor e malko po-dobre, no pak tam triabva da uluchish momenta za obiava TOCHNO v tvoita oblast, za da moje toia sreshtu tebe da otseni kolko si kfalifitsiran...pak takiva se namirat riadko... Izobshto - ne e zabavno, nito lesno...no ne e nevazmojno (za razlika ot Zapadna Evropa....kadeto prosto NE stava i tolkoz...ili ot Shtatite kadeto moje da im rabotish kato kreposten 6 g na H viza i nakraia pak da ne ti dadat zelena karta)
Uspeh!
http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/n ... es/7a.html
inache Koko e napalno prav

Uspeh!
Зависи каква ти е професията ,а и от конткретната длъжност. Като цяло едно общо правило няма.
на мен не са ми искали нищо (става дума за дипломи) ,а и на повечето хора които познавам. Препоръките са важно нещо ,както и да можеш да покажиш какво си правил до сега т.е CD или нещо си друго с лични произведения.
на мен не са ми искали нищо (става дума за дипломи) ,а и на повечето хора които познавам. Препоръките са важно нещо ,както и да можеш да покажиш какво си правил до сега т.е CD или нещо си друго с лични произведения.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
E, nikoi ne e kazal che e lesno
ia si pomisli kak v Bg primerno si namirash rabota za 60K godishno?
Vajnoto e che vse pak stava (za biolozi govoria)...
AKO reziumeto ti e varha i izvadish kasmet...shte stignesh do interview...ot tam natatak (ako konkursa ne e rejisiran, koeto za sajalenie se sluchva chesto) neshtata sa v tvoi ratse i shansovete narastvat znachitelno...ako te biva...ako ne...nikade ne e kazano che Kanada ni garantira da sme bogati...garantira ni se samo da sme siti, oblecheni, obuti i da sme na toplo...koeto kato se zamislish...NIKAK ne e malko...shtot v moita Mila Rodina i do tolkova ne mojah da se dobera...
Haide sas zdrave!

Vajnoto e che vse pak stava (za biolozi govoria)...
AKO reziumeto ti e varha i izvadish kasmet...shte stignesh do interview...ot tam natatak (ako konkursa ne e rejisiran, koeto za sajalenie se sluchva chesto) neshtata sa v tvoi ratse i shansovete narastvat znachitelno...ako te biva...ako ne...nikade ne e kazano che Kanada ni garantira da sme bogati...garantira ni se samo da sme siti, oblecheni, obuti i da sme na toplo...koeto kato se zamislish...NIKAK ne e malko...shtot v moita Mila Rodina i do tolkova ne mojah da se dobera...
Haide sas zdrave!
''Реално погледнато какви за изискванията на работодателите в .... ''
Абе ти от луната ли пада6- изискванията НАВСЯКАДЕ по свтета са едни и състи -от страна на работодателя- да си намери колкото може по квалифициран персонал и да му пласта клокото може по малко.
така е и в Бг така е и в Канада - НАВСЯКАДЕ по света.
Не ми е ясно засто много хора си мислят 4е кат идат на запад и работодателя с удоволствие ''разварзва кесията'' и пласта !!!!!
това 4 екато сума -в Канада пластат пове4 от колкото в Бг - не озна4ава по4ти нисто- оба4е това доста хора така и не го разбират -ама аз на тях им завиждам -застото сред тях по4ти няма разо4аровани.

Абе ти от луната ли пада6- изискванията НАВСЯКАДЕ по свтета са едни и състи -от страна на работодателя- да си намери колкото може по квалифициран персонал и да му пласта клокото може по малко.
така е и в Бг така е и в Канада - НАВСЯКАДЕ по света.
Не ми е ясно засто много хора си мислят 4е кат идат на запад и работодателя с удоволствие ''разварзва кесията'' и пласта !!!!!
това 4 екато сума -в Канада пластат пове4 от колкото в Бг - не озна4ава по4ти нисто- оба4е това доста хора така и не го разбират -ама аз на тях им завиждам -застото сред тях по4ти няма разо4аровани.