VISA Electron в Канада ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
pta

VISA Electron в Канада ?

Мнение от pta »

Може ли да се теглят пари от банкомат в Канада с картa VISA Eectron на Обединена Българска Банка. По принцип знам че може тъй като това е международна карта, но все пак съм чувал че понякога има проблеми. И ако може - от всички банкомати ли може да се тегли или само от определени? Ако някои има лични впечетления за карта VISA Electron и по точно издадена от ОББ нека да сподели.
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

VISA ELEKTRON...Neraboti tuk. Az izgoriax s neia ....doidox s parite si v neia prez 2003 i...nemozax nishto da iztegli. Goliam skandal stana, govorix s Los Angeles( sedalishteto na Visa za Severna Amerika) i vapreki tova 4 dena gladuvax...zashtoto nemozex da si izteglia pari.
Moze i da sa si vzeli pouka ot tozi slu4ai, no za vseki slu4ai vizte seriiniat nomer na kartata dali e relefen na pipane. Starata mi karta beshe s nomer no s boia...a tuk triabva da e relefen....mnogo dalgo za obiasniavane. Neraboti....
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
M@ria

Мнение от M@ria »

Moita ne be6e ot OBB, no njamahme problem. Mislja, 4e njama zna4enie koja banka ja izdava, no ima zna4enie ot kyde tegli6. Dokolkoto si spomnjam - v na4aloto avtomatata te pita CREDIT ili DEPOT i trjabva da izbere6 CREDIT vypreki, 4e kartata e debitna. Uspeh!
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Може - само че не от всички банкомати - аз съм теглила от банкомат на CIBC - няма проблем само дето не си виждаш салдото - ама аз имам онлайн включване към ОББ за да следя какво става в сметката ми :-)
Заключено