Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
ами ние също получихме покана за интервю на 18.04.......а пък със френския още сме си зле и имаме 2 месеца. Сега залягаме сериозно и ще видим, ще дадем всичко от себе си!
Za tezi, koito sa polu4ili pokana za interview - spisyka ot dokumenti za nosene 2 stranici li e ili edna? Za6toto na men sa mi pratili samo edna, koqto svyr6va s to4ka 7. Autres documents... i tolkoz. A ina4e pi6e Page 1/2
Калина,
и ние също получихме една страница със списък с документите за интервюто. В 7 точка са попълнени два допълнителни, но не мисля че трябва да има и 2 страница, не остава какво да пишат на нея
Поздрави
Никола
Благодаря, Никола!
Само че при мен пише "Други докумети: " и нищо, после има Avis Important и страницата свършва. Списъците не са ли стандартни по принцип? Защото при мен ги няма тези 2 други документа.
Здравейте,
При мен списъкът е от две страници само че на втората е 7-ма точка и уточняват какво точно допълнително да им занеса.
До колкото знам точки от 1-6 са стандартни за всички а 7-ма е с конкретно искане ...
Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
marcho_bg е абсолютно прав. kalinal, можеш да се радваш, че не са ти поискали допълнителни документи, което означава, че всичко е наред. Освен това, случайно да си забелязала, че страницата, на която е потвърждението, е пък 2/2. Тогава да не се чудиш и къде е 1/2 на потвърждението?!?
Последно промяна от Jeeves на Пон Фев 13, 2006 4:04 am, променено общо 1 път.
В същност го забелязах, обаче страница 1/2 на потвърждението е поканата за интервюто. а списъка си е друго 1/2
Може да е тъпо, обаче искам да съм сигурна, че не ми искат нещо допълнително
Мога ли да приема, че *Avis Important* е края на списъка
Ние също получихме дата за интервю на 12 април 2006 от 11:00
Наистина малко време ни остана!
Дано изпитващия да е в добро състояние на духа и дано всички да имаме късмет!
Ами за да нямаш догадки и да се успокоиш - e-mail до Виена или телефонно обаждане. Кой каквото иска да ти говори, само след като се почерпят данни от извора, можеш да бъдеш сигурна
PS - ако решиш да им се обадиш, или да им пишеш мейл - пиши за резултата, ще ми бъде интересно да го разбера, а още по-интересно ще ми бъде обяснението ти как си стигнала до това - обясненията с 1/2 и 2/2 Голям майтап ще е според мен