..
-
- Обратна връзка:
Виж какво, приятелю, недей да слушаш мненията на разни хора дали има или няма такъв филм, за да не съжаляваш после. Защото в Квебек може и да няма, ама в някой други провинции е съвсем реално...
Затова по-добре си извади такъв документ. Даже да се окаже, че ти е излишен не вярвам да дадеш за него майка си и баща си. А икономията може да е наистина сериозна.
Затова по-добре си извади такъв документ. Даже да се окаже, че ти е излишен не вярвам да дадеш за него майка си и баща си. А икономията може да е наистина сериозна.
Ми човека пита точно за Квебек, а застраховката се определя спрямо тукашния стаж. Ако някой има друга информация за Квебек, да каже.Aries написа:Виж какво, приятелю, недей да слушаш мненията на разни хора дали има или няма такъв филм, за да не съжаляваш после. Защото в Квебек може и да няма, ама в някой други провинции е съвсем реално...
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
moje da govorim i s cifri! na 25-ija den sled kato pristignahme /noemvri 2004/ si napravihme /az i jenata/ zastrahovka za kolata /13 god. toyota Tersel/ za 46 CAD za mesec, bez da imame mestni knijki, daje testovete ne bjahme minali. Sled kato iztekoha 6-te meseca na zastrahovkata / ve4e i dvamata s mestni knijki/ , ja podnovihme ve4e za dve godini kato vodestijat e jenata za cena ot 22CAD za mesec. Zastrahovatelkata ne ja poznavame, ne sme ja vijdali. Samo tri pyti sme govorili po telefona/ dva pyti za pyrvata zastrahovka i edin pyt za podnovjavaneto/. po telefona i kazahme, 4e imame belkejki ot KAT ot DZI i t.n. , a tja milo ni otgovori, 4e tova tuk/Mtl/ ne pomaga.
Vseki s kysmeta si!
-
- Обратна връзка:
Lichen opit: takava belejka mi pomogna da plastam 30-40% po-malko, dori pri parva zastrahovka v QC, i s knijka ot 2 meseca.
Dobre e da e napisana iasno (moiata beshe na angliiski) i da ima podpis i pechat.
Interesnoto e che niakolko agenta mi otkazaha, no edin ot TD samo poiska da mu ia pratia po fax i beshe ok.
Ako ima znachenie: beshe petak sled obiad i agenta beshe s malko staj, no s mnogo dobro nastroenie.
Dobre e da e napisana iasno (moiata beshe na angliiski) i da ima podpis i pechat.
Interesnoto e che niakolko agenta mi otkazaha, no edin ot TD samo poiska da mu ia pratia po fax i beshe ok.
Ako ima znachenie: beshe petak sled obiad i agenta beshe s malko staj, no s mnogo dobro nastroenie.
Че то от 22 надолу, къде повече???kirelaki написа:moje da govorim i s cifri! na 25-ija den sled kato pristignahme /noemvri 2004/ si napravihme /az i jenata/ zastrahovka za kolata /13 god. toyota Tersel/ za 46 CAD za mesec, bez da imame mestni knijki, daje testovete ne bjahme minali. Sled kato iztekoha 6-te meseca na zastrahovkata / ve4e i dvamata s mestni knijki/ , ja podnovihme ve4e za dve godini kato vodestijat e jenata za cena ot 22CAD za mesec. Zastrahovatelkata ne ja poznavame, ne sme ja vijdali. Samo tri pyti sme govorili po telefona/ dva pyti za pyrvata zastrahovka i edin pyt za podnovjavaneto/. po telefona i kazahme, 4e imame belkejki ot KAT ot DZI i t.n. , a tja milo ni otgovori, 4e tova tuk/Mtl/ ne pomaga.