Баркодове

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Kalina Dineva

Баркодове

Мнение от Kalina Dineva »

Абе хора,с риск да ме вземете за крайно неинформирана искам да запитам:Какво означават тези Баркодове,Кога се получават и какво се прави с тях от там нататък?Много благодаря предварително!
От всяка безизходица има най-малко 33 изхода!
nobleman

Мнение от nobleman »

:lol: Predi okolo 1/2gogina i az zadavah tozi vapros... ami s tezi barkodove 6te vodi6 korespondentzija - ako ot Bukure6t ti poiskat more info... pra6ta6 i lepi6 po edin barkod na lista. Drygo- s tozi barkod si proverjava6 statysa.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Баркодовете се получават от Канадското посолство в Букурещ в отговор на това, че документите ви там са приети, заведено ви е досие по номера, отбеляван на тези баркодове. А до Букурещ се праща формуляр с документи след успешно интервю и получен сертификат. Функицията на тези баркодове ( в писмо от посолството ви изпращат стикери с отпечатени на тях вашия баркод - номера на вашето досие) - да не се губи време в издирване на всяко досие по името на кандидата. Като водите кореспонденция по пощата с посолството най-отгоре на плика на писмото се лепва един от стикерите - баркод. Същото се прави и върху плика, с който си изпращате паспортите за виза.
Polie

баркодовете

Мнение от Polie »

Докато чета за баркодовете получих пробясък, че аз не съм получила такива, а само медицинските формуляри. Дори си минах медицинските прегледи и сега си чакам поканата за виза. Какво да правя. Да им пиша ли? Или мога да мина и без баркодове? Може ли някой да ме посъветва. Благодаря! :cry:
Kalina Dineva

Мнение от Kalina Dineva »

Много ви благодаря за информацията.Желая успех на всички!
От всяка безизходица има най-малко 33 изхода!
Аватар
womanEZ

Re: баркодовете

Мнение от womanEZ »

Polie написа:Докато чета за баркодовете получих пробясък, че аз не съм получила такива, а само медицинските формуляри. Дори си минах медицинските прегледи и сега си чакам поканата за виза. Какво да правя. Да им пиша ли? Или мога да мина и без баркодове? Може ли някой да ме посъветва. Благодаря! :cry:
Пиши им, защото баркод се залепя на плика на писмото, с което изпращаш паспортите за визи. Хубаво е да си имаш баркод. Може да не ти ги пратят по пощата, но поне да ти пратят номера като цифри и да си го напишеш на ръка. Провери си дали този номер не е най-отгоре на писмото за медицинските - ако го има - просто си го пишеш, когато е нужен баркод. Успех!
Заключено