Какви са ергените и момите в Квебек?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
bis
Обратна връзка:

Re: popravka

Мнение от bis »

dobri4uk написа:Моята жена каза че имам непредставителна извадка,защото наблюденията са ми в няколко дискотеки на местната главна,където идват не само местни, а и туристи. Наи-добрата извадка са обикновено университетите ,където има млади хора..а тука в Лавал жената казва ,че няма нищо общо с моите наблюдения с премрежен поглед на няколко питиета
Ами права е жена ти. Мда, до колкото знам след една водка всички жени стават хубави.

А пък моя мъж казва, че до сега не му се е спрял погледа на никоя жена. Де да знам може пред мен само така да твърди......... :oops: :oops: :oops: То всъщонст и аз това мога да кажа за мъжете. :lol: :lol: :lol:
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
balkandjiq

Мнение от balkandjiq »

Za vodkata si prava ili maja ti e prav . No ima edna zabele6ka - zavisi kolko e grozna jenata. Ima takiva za koito e neobhodima polovin botilka. :beer: :beer: :beer: :beer: :wink:
CHASHATA E POCHTI PALNA
M@ria

Мнение от M@ria »

Защо не се погледнете първо в оглвдалото, пък след това да коментирате... :D
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

balkandjiq написа:Za vodkata si prava ili maja ti e prav . No ima edna zabele6ka - zavisi kolko e grozna jenata. Ima takiva za koito e neobhodima polovin botilka. :beer: :beer: :beer: :beer: :wink:
Казва се "Аз толкова не мога да изпия" :-) аз ли да ви уча тц тц тц... щото колко е половин бутилка, нищо работа :-)
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Ергени и моми в Кебек всякакви! :lol:
Въпросът е, какво търсите :lol: :lol: :lol:
Грях му е на душата на този, който каже, че няма избор :lol: :lol: :lol:
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Ibor goliam ama koj e izbira6tiat?
kakвото потърсило,такова намерило
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Tova puk shto za vupros e sega puk?
I mi govorish, 4e niama predstava ot imigrantskiat jivot :lol:
Ami izles i pohodi po zavedeniata i shte vidish, koi sa ibirashtite
Tuk e cial svuiat, i ako ne ti e iasno, kak stavat zapoznastvata i kak se zavurzvat kontakti, idi i vij :lol: :lol: :lol:
Sega uroci li tribva da prepodavam, nestavai smeshen....
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Абе хора от марс ли сте паднали, като незнаете как стават нещата с ергинети и момите, ами, че има си специални служби пак за това тук в КАНАДА, неставайте глупави и смешни
Някои хора ме принуждават сега в тоя момент да пиша наистина глупости, защото се нуждаят от такива.
Хората тук в канадско са измислили всичко, само трябва да научите, къде, как и кога
То е толкова опростено и ясно, че само неуки и неразбиращите местните езици, неразбират какво става в средата, в която живеят.
Сега харесва ли ви тоя начин, по който се изразям, защото в момента, се изразям точно по български :lol: :lol: :lol: И ако и така не ме разбирате, вие ще супер уникални :lol: :lol: :lol:
Местните ме разбират много добре като се изразявам, само българите не ме разбират, що ли :lol: :lol: :lol:
bravo

Мнение от bravo »

6tot ti hlopa daskata, za tva!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Problemut pri bulgarite e, 4e tribva da se otvoriat kum drugite nacii po smelo, a ne da se milism za nai - nai bez pokritie
Tova e problemut na bulgarite si mislia:):):)
Mnogo sa malko bulgarite, koito priemat drugite naciite bez problem, koeto e nishto v sravnenie s golemiat procent, koito sa rasisti i ne pir
priemat bulgarin da ima konatkt s druga nacia:):):)
bravo

Мнение от bravo »

Abe mumiata, da niama6 tremor ne6to?
Dok 6ta oprai, ne se kosi. Sega e momenta ga mu pora4a6 i jiznenoneobhodimite hapove, aide, barzai, 4e 6a gepi samoleta i 6sa zatrii krasotata ti faraonska i poddarjana. BTW, kak sa poddarja6, spodeli tva-onva, da srutim i nii malko gadjeta. :D :D :D :D :D
Аватар
myha

Мнение от myha »

Hybavi ,kakvi moje da sa ? !!:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
pol

Мнение от pol »

BabaPena написа:Sviat goliam, hora vsiakakvi...Poznavam Balgarka shtastlivo jenena za Kanadets....

Bolshinstvoto Balgarki pristignali sami v Ca obache mai se pridarjat kam druga shema. Den X - pristigane v Kanada. Den 1 i 2ri - vaztanoviavane sle jet lag-a. Den 3-8 - oglejdane na mestnia ergenski pazar. Den 9 - kratak razmisal. Den 10 - namira se Balgarin i se blagodari na Boga, shtot ot nashte po-! nEma! Pak ti si pravi izvoda dali mestnite stavat...

Sas zdrave!
ima takiva hot dog menove nad 60 god. obslugvaiki neshtastni dami okolo 40-te opusnali vsiakakav transport i ''na stop si e naistina variant''
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Tutankamon написа:Абе хора от марс ли сте паднали, като незнаете как стават нещата с ергинети и момите, ами, че има си специални служби пак за това тук в КАНАДА, неставайте глупави и смешни
Tuti, аве кви са тия специални служби бе булка, щях се задавя и да падна от стола :lol: И кво, влизаш при специален агент Нео и му даваш попълнен формуляр-молба IMHORNY-101 и той ти дава специалния телефон 1-800-NEED-SHAG да се свържаш с другите ергени и моми :D
Аватар
sergo66

Re: popravka

Мнение от sergo66 »

bis написа:... Мда, до колкото знам след една водка всички жени стават хубави.
'Ми аз тебе и на буре водка не бих те аресал. :D :D :D
Заключено