Честито на всички, които са получили поканите за визи :partytime: Пращайте паспортите и стягайте куфарите На всички чакащи пожелавам скоро да получат дългоочакваните писма
Вчера (26-01-2006) изпратих e-mail със запитване кога да очаквам покана за изпращане на паспорти за виза и днес получих по e-mail такава покана. Значи все пак трябваше да ги ръчна, за да се задействат. Е, и ние вече сме от щастливците на финала.
Super!!!
Chestito ti za pokanata!!
I nie gi rachnaxme ama ni kazaxa Madame, Monsieur,
La présente fait suite B votre récente communication.
Dès que nous aurons reçu les résultats sur l'enquête des antécédents, nous pourrons émettre les visas. Aucun délai ne peut être donné à ce stade du traitement.
Salutations distinguées,
Service de l’immigration
Ambassade du Canada
Paris
i chakame
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Е аз вече не знам какво да си мисля и аз ги притесних вече с 3 мейла но на мен те твърдо явно са решени да не ми отговарят На какво се дължи тава идея нямам но вече се замислям да им вдигна телефона
Благодарим на всички за пожеланията. Мислим да стягаме куфарите в края на май или първите дни на юни. Между другото ние звъняхме доста по телефона в Букурещ преди това, но непрекъснато се включваше телефонният секретар. Също така не ми отговориха на нито един e-mail.
Sled dulgo 4akane i nie pusnahme vapros po e-mail na edin ot adresite dadeni ot TRANS i dnes 27.01 polu4ihme instrukzii v 3 lista kakvo da pravim po natatak.Vnasiane na pari za viza v Union bank ,po 2 snimki i kurierska firma za preporu4vane DHL.Minahme medizinski na 19.10.Adresa na podatela be6e COSMINA.DAN@INTERNATIONAL.GC.CA
След някалко мейла без отговор най-после на последното получихме такъв
И той гласи че едва след няколко седмици ще ни пратят писмото
Е нищо не ни остава ще чакаме поне разбрахме че не сме съвсем забравени
Има ли и други като нас с ОК от миналата година и още да чакат или сме последните