Sponsoritane na roditeli

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
shawn

Sponsoritane na roditeli

Мнение от shawn »

Zdraveite,

Interesuva me ima li niakoi koito da e sponsoriral roditeli v Quebec i kolko vreme e otmema procedurata.
Spored Citizenship and Immigration Canada procedurata e max 24 meseca dokato schetovoditelia mi kaza che napraktika trae nad 4 godini.

Blagodaria vi predvaritelno :beer:
Money talks - bullshit walks!
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Az zalagam na citizenship & immigration Canada!:)
survivor

Мнение от survivor »

Здравей, за срока не мога да ти кажа точно, аз бях чувала за 3 години средно, но при всеки е различно. Този максимум който го пишат не го спазвали много. Предполагам че говориш за родители, нали? Един съвет - гледай преди да започнете процедурата, да имат многократни визи. За да могат да си пътуват спокойно до тук докато им тече процедурата.
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Мен също ме интересува този въпрос.
Наистина ли процедурата по спонсориране на родители трае 3 години :shock: . В официалния сайт пише, че процедурата трае до 2 години :roll: Никой ли от хилядите имигранти, които пристигат всяка година в Квебек не е спонсорирал родители? Никой ли няма актуална информация?
pumpy

Мнение от pumpy »

имам приятел спонсорирал ги преди 4 години от Албърта и още ни вест ни стон от Букурещ.....
Аватар
shawn

Мнение от shawn »

:(:( zvaniah 2 pati na CIC - estimated waiting period e 4-5 godini za darjavi, koito poluchavat vizi ot Bucharest. A Service aux garantes v Montreal ne iskaha da kajat ot koia godina sa dosietata, koito obrabotvat v momenta, no i te potvardiha:
CIC - estimated 2 - 2.5 years --> Quebec - estimated 2-4 months --> Bucharest - estimated 2 -2.5 years :(
Money talks - bullshit walks!
kosciuszko

Мнение от kosciuszko »

AniK написа:Мен също ме интересува този въпрос.
Наистина ли процедурата по спонсориране на родители трае 3 години :shock: . В официалния сайт пише, че процедурата трае до 2 години :roll: Никой ли от хилядите имигранти, които пристигат всяка година в Квебек не е спонсорирал родители? Никой ли няма актуална информация?
6-7 meseca maximum, ako vsichko ti e nared.
no si ima taktika, stava samo za sam roditel ( primerno drugia e pochinal): namirash dokument che roditeliat e v depresia, zastoto e sam v BG. Posle deistvash
na tezi koito ste zapochnat vednaga da pljuiat: koito neznae kakvo goviri, da si zatvara pljuvalnika!
Заключено