Interesuva me ima li niakoi koito da e sponsoriral roditeli v Quebec i kolko vreme e otmema procedurata.
Spored Citizenship and Immigration Canada procedurata e max 24 meseca dokato schetovoditelia mi kaza che napraktika trae nad 4 godini.
Здравей, за срока не мога да ти кажа точно, аз бях чувала за 3 години средно, но при всеки е различно. Този максимум който го пишат не го спазвали много. Предполагам че говориш за родители, нали? Един съвет - гледай преди да започнете процедурата, да имат многократни визи. За да могат да си пътуват спокойно до тук докато им тече процедурата.
Мен също ме интересува този въпрос.
Наистина ли процедурата по спонсориране на родители трае 3 години . В официалния сайт пише, че процедурата трае до 2 години Никой ли от хилядите имигранти, които пристигат всяка година в Квебек не е спонсорирал родители? Никой ли няма актуална информация?
:( zvaniah 2 pati na CIC - estimated waiting period e 4-5 godini za darjavi, koito poluchavat vizi ot Bucharest. A Service aux garantes v Montreal ne iskaha da kajat ot koia godina sa dosietata, koito obrabotvat v momenta, no i te potvardiha:
CIC - estimated 2 - 2.5 years --> Quebec - estimated 2-4 months --> Bucharest - estimated 2 -2.5 years
AniK написа:Мен също ме интересува този въпрос.
Наистина ли процедурата по спонсориране на родители трае 3 години . В официалния сайт пише, че процедурата трае до 2 години Никой ли от хилядите имигранти, които пристигат всяка година в Квебек не е спонсорирал родители? Никой ли няма актуална информация?
6-7 meseca maximum, ako vsichko ti e nared.
no si ima taktika, stava samo za sam roditel ( primerno drugia e pochinal): namirash dokument che roditeliat e v depresia, zastoto e sam v BG. Posle deistvash
na tezi koito ste zapochnat vednaga da pljuiat: koito neznae kakvo goviri, da si zatvara pljuvalnika!